Jump to content
PirateClub.hu

Gen!us

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Gen!us

  1. Én értelmesnek vallom magam, elítélem a függőket és a kockákat, de (főleg nyáron) inkább kockulok 8 órát a gép előtt, minthogy szedjem 4 órán át az uborkát, meg megsüljek.

     

     

    Látod haver ez volt a szánalmas.. ahelyett h segitenél a szüleidnek dolgozni inkább punnyadsz bennt a gép előtt..

     

    de basszus.. ha már nem dolgozol akkor inkább menj ki nyáron a friss levegőre és go a haverokkal strandolni vagy vmi..:)

     

    +OFF: 1-2 haverom wowozik, de ők kb napi 1-2 órát, csak kikapcsolódás képpen, mi inkább annak a hivei vagyunk h kikapcsolódás képpen lemegyünk a kávézóba vagy kocsmába és letolunk egy kávét vagy sört :)

  2. Hány szexpartner az átlag?

     

    Egy felmérés szerint a 20 és 59 év közötti nőknek átlagosan 4, a férfiaknak pedig 7 szexpartnerrel voltak együtt, amíg meg nem állapodtak.

     

     

    Ez tuti nem magyar statisztika.. az egyetemi évek alatt ennek a több tízszerese következik be :)

  3. Nemrégiben történt a következő eset: A koliban a szobatársammal osztoztunk a szobán. Bejön bnőm hát havernak nem esett le h kéne a szoba.. sebaj.. bementünk a mosdóba ráültem a wcre a bnőm rajtam.. lényeg az egészben: annyira nagy volt az aktus hogy az utolsó pár percben a csaj annyira intenziven mozgott rajtam, hogy letört a wccső, a víz elkezdett spriccelni, minden tiszta víz lett mi meg nem győztünk magyrázkodni az igazgatónak. röviden ennyi. :)

  4. Hali !

     

    Én ilyesmit a gyógyszertárakban szoktam venni , ilyen dolgokban nem bizom semmilyen más boltokban ! Lehet maradi vagyok de ez van !

     

     

    A tescoban is ugyanaz a fajta gumi van mint egy gyógyszertárban.. Nehogy azt hidd h amit a boltban megveszel az roszab minőségű.. ;)

     

    Egyébként bárhol +lehet venni nem kell szégyellni az ilyesmit. Ha 20 évesen gyereked lesz, azt már égő :D

×
×
  • Create New...