Jump to content
PirateClub.hu

ZTamás

Veterán
  • Pontszám

    309
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ZTamás

  1. Megfontolom az ajánlatokat, növény jónak tűnik! :D

     

    Kaját amúgy sem tartok a szobában. De a bezárásos éheztetős módszert is kipróbálom majd. :)

  2. Szerintem is valami egzotikus nyelven beszélhet, mert nem értettem. :D Kösz a többi fordítást.

     

     

    Németül mondja, mégpedig ezt:

     

    "Na fiúk, hiányoltatok?"

    WTCC

    Kösz, hogy megosztottad velük! Remélem ha magyar versenyző van a mezőnyben, nagyobb lesz az érdeklődés a WTCC iránt! Sok sikert neki is, és természetesen a BMW -knek is! :)

    WTCC

    A hétvégén kezdődik a 2010-es bajnokság! :rolleyes:

     

    Első két futam helyszíne: Curitiba

     

    Szombat:

    Q 1: 20:00-20:20

    Q 2: 20:25-20:35

     

    Vasárnap:

     

    Warm Up: 14:15-14:30

     

    Race 1: 18:20-18:50

     

    Race 2: 19:35-20:05

  3. Sziasztok! Win 7 64 bit verziót használok, és szoktam frissíteni is. De az én verzióm nem eredeti, activatorral tettem fel. Tegnap frissítettem, erre ma kiírta hogy nem eredeti. Visszaállítottam egy korábbi állapotot, most nem írja hogy hamis lenne. Kérdésem az lenne hogyha kikapcsolom a frissítést, akkor előfordulhat még ilyen probléma? Vagy akkor már nem ellenőrizgeti az eredetiséget, ha nincs frissítés beállítva?

     

    Előre is köszi!

  4. Sziasztok!

     

    Van 2 gépem, egyiken win 7 a másikon xp. Az xp-s gép vezeték nélkül kapja a netet, a Win 7-es pedig kábellel. Tp-link TL-WR642G routerem van. Az xp-s gépben a TL-WN551G lankártya.

    Az lenne a problémám, hogy a win 7-es gépen 60 megával jön a net, az Xp-sen pedig csak 3-4 megával. Mitől lehet ez? Routerben frissítettem a firmware-t, és a kártyadrivert is. A jelerősség pedig maxon van, esetleg néha kicsit visszaesik, de mindig zöld és Good vagy Excellent.

     

    Mitől lehet ez?

     

    Előre is köszi!

  5. agentzs1!

    A múltkor adott linkeddel, sikerült megcsinálni a hálózatot, akkor működött is, de viszont most oylan problémám lett, hogy a Win 7 es gép látja a hálózaton a másikat, de ha rámegyek akkor azt írja elérési útvonal nem elérhető. Mitől lehet ez? Mert látja a gépet, (különben ott sem lenne a listában) de megnyitni még sem tudom. a beállításokon nem változtattam semmit, egyik nap még ment utána meg nem. A jel erősségétg, jó vagy kiválónak írja. Mi lehet a gond?

  6. Sziasztok!

     

    Valaki el tudná mondani lépésről -lépésre, hogy lehet hálózatot létrehozni két gép között, egyiken Xp, a másikon Win 7 van. Az Xp-s gép vezeték nélkül a win 7 es pedig kábellel csatlakozik egy Tp-link WR642-G routerhez. Miket kell beállítani. Azt szeretném hogy mappákat fájlokat tudjak másolni. Sehogy sem sikerül beállítanom. Akár PM-ben is leírhatja valaki vagy ide is mindegy.

     

    Előre is kösz a segítséget!

  7. Vagy úgy is csinálhatod, ha állvánnyal csinálod a képeket, akkor egyszerűen csak egymásra illeszted a két képet. Majd radírral kitörlöd, vagy maskolod azt a részt ahol rajta vagy a másik képen, és akkor egy képen többször fogsz szerepelni. Attól függ mennyire értesz a PS-hez. De nagyon sok módon meg lehet csinálni. :)

×
×
  • Create New...