Jump to content
PirateClub.hu

che79

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by che79

  1. Hááát egy suliban?Te tudod.A legjobb a szemezés.Semmi beégés sincs benne,vagy például ha mind ketten dohányoztok mondhatod neki hogy leszokóban vagy és cserélnél egy gyengébb cigire.Marha jó megnyitás igazából tök semlegesen mész hozzá.Szóval itt sincsen gond.Ónnétól már mehet pár game vagy rutin.Játszd el a hülyét kérdezd meg hogy milyen szakon van stb.Beszéltesd.DE ismétlem DE soha ne legyél zavarban.Te vagy a "kemény" csávó aki tök közvetlen és oda mer menni bárkihez.Ne azon törd a fejed hogy "na most mi lesz" felesleges.Vagy le akar pattintani(persze téged nem olyan könnyű) vagy össze jöttök.Szóval csak állat fel hasat be és ne izgulj.Majd várom a fejleményeket.

     

    Esetleg néz körül(én itt kezdtem).

    http://nocsabitas.hu/club/viewforum.php?f=12&sid=7326f02b026f5e9b7b1617ca8e62cefe

    Elolvastam amit linkeltél(szemezés), ebből annyit vontam le, hogy szemeznem kellene vele és nekem nem szabad elsőnek félrenézni, és szugerálóan kell néznem h "hé te csajszi te nagyon bejössz nekem" :D Valami ilyesmit vontam le bár nagggyon részletesen le van vezetve a dolog.

    Egyébként párszor észrevettem azt, hogyha nézem őt, valahogy észreveszi és akár ha háttal van is megfordul és megtalál a tekintete, ezt érdekesnek találtam, és valahogy nem érzem lepattintónak a nézését.

    Mindenesetre köszi, próbálkozom :)

     

  2. Hello!

    Tanácsot szeretnék kérni.

    Szóval, van egy lány a suliban aki tetszik, de nem ismerem sajnos, másik évfolyam, csak a nevét tudom kb. Tanács kellene, hogyan kerülhetek közelebb hozzá, esetleg hogy kedveltethetem meg magam mint idegen, hogy közelebb kerülhessek. Szóval hogyan kerülhetek ismerettségbe vele anélkül, hogy rájönne, hogy tetszik és anélkül h hiába beégnék. Vagy pont ez a dolog nyitja, h mondjam el neki?

    Előre is köszi!

    Üdv!

×
×
  • Create New...