Jump to content
PirateClub.hu

ajaxthomas

Felhasználó
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ajaxthomas

  1. Mennyi divatdrukker van itt is <_<

    Ma C. Ronaldo vagy Frank Lampard, 1 hónap múlva más lesz a példakép, attól függ, ki hogy teljesít. Szörnyű!!!!!!!!!!!! Bocsi a gyerekeknek, mert ők nem ismerik a régieket.

    Marc Overmars

    AJAX FOREVER (Hiába nincs a toppon!!!!!!!)

  2. Ilye hülye fórumot hogy lehet kitalálni? <_<

    A legjobb sport az, amit az egyén a legjobban szeret. Mindenkinek más. Sztem hülyén lett megfogalmazva.

    Az már más kérdés, hogy kinek melyik tetszik a legjobban. Egyébként a focit szeretem a legjobban

  3. "Nem attól lezs valaki Nagy rocker hogyha most holnap bemegy egy kínaiba és vesz magának fekete cuccokat meg acélos bakancsot :D

    Attól lesz valaki Rocker (és itt említeném meg hogy pont ennek van értelme és nem az öltözködésnek) ha rockot hallgat és JÁTSZIK!(mondjuk dobos,gitáros,basseros :P )...."

     

    EZ A NAGY IGAZSÁG!!

     

    De ez a rapperekről is elmondható. Megjelenik pl. egy 50 Cent klipp és a gyerekek már veszik a fejkendőket és a 10 mérettel nagyobb gatyákat. Ráadásul már normálisan beszélni sem tudnak.

     

    2pac, Lakey the Kid..., Ti Die For, Crematory, CoF, CoB... ISTENI ZENÉK

  4. Sziasztok!

     

    Én pont ezt a kettő műfajt imádom! Szerintem mind a kettőben van jó meg rossz is, ki hogy nézi. A rap pozitív oldala, hogy történeteket adnak a tudtunkra, az érzéseiket és véleményüket a világról és magukról. Ráadásul nagyon sok amerikai rap van, amit még az olyan is meghallgat, aki nem szereti a rappet.

    Pl.: 2pac - Changes

    2pac - California Love...

    És az ismeretlenek számai is hasonlóak, szóval érdemes meghallgatni. Nem csak Eminem, Akon... a rap.

    Viszont a magyar rappet nem tartom semmire.

    A másik oldalról nézve, a rappereket azért szólják le, mert nincs semmi hangjuk, hanem csak össze-vissza szövegelnek. Sokan mondják, hogy milyen az ölétözködésük. ÉS? Szeretem a rapp-et mégsem öltözködök úgy.

    A rock-ról csak annyit, hogy ritka az olyan műfaj, ahol nem számítógéppel csinálják a zenét! Egy koncerten csodálatos érzés hallgatni a dobot, gitárt, szintetizátort. Más műfajban (Rap, diszkó, house...) csak gépesített zenét csinálnak, ráadásul szinte mindent feldolgoznak, főleg a diszkóban. Undorító.

    A rock utálók mondhatják, hogy szőrös, hosszú hajú... Ez is hülyeség. Rengeteg rocker haverom van, akikről nem mondaná meg senki, hogy rocker. Ez már nem a 80-as évek.

    A rockot sem érdemes leszólni, mivel a rock családjába tartozik rengeteg ismert előadó/zenekar: Evanescence, Green Day, Red Hot Chili P., Tankcsapda...

    Egy viszont biztos: a rapperek között sokkal nagyobb a bűnözés, mint a rockerek között. A rockerek nem irtják ki egymást, mert riválisok, nem úgy, mint a rapperek.

    Aki nagyon szereti a rapp-et, az látogasson el erre a címre:

    http://deathrow.tvn.hu

    Amerikai rapperek élete, hírek, bandákról van szó. Itt megismeri mindenki, mi is a rap.

     

    A szavazáson nem jelölöm egyiket sem jobbnak. Az én eredményem:

     

    ROCK - RAP 1 - 1

×
×
  • Create New...