Jump to content
PirateClub.hu

JaBa

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by JaBa

  1. a komponens aktívra van állítva és amikor egy flash teszek azt írja ki hogy:"Ön flash formájú reklámot választott.A kattintások számolásához meg kell adnia az .swf fájlban a következő hivatkozást:..."És akkor azt a linket hova tegyem be?Meg beállítom hogy aktív legyen a reklám de azt írja hogy:"Közzétéve, de befejeződött."kb ennyi!

     

    Modulként hívd meg, amugy a komponensben be tudod állítani a hivatkozást is, ha megtalálom feldobom a modult hozzá...

  2. Pedig hidd el, hogy működik... más bannert sem tesz be, vagy csak flasht? Beállítottál mindent? Aktívvá tetted a komponenst? Beállítottad, hol jelenjen meg a banner? Megadtad neki a banner helyét? És még valami, localhoston nem minden esetben mennek a dolgok símán... Kicsit bővebben írj, mert így nehéz segíteni.

  3. nekem olyan banner kezelő kellene amivel a Macromedia Flash-es fájlokat tudom kezelni és betenni az oldalra!

     

    Komolyan elgondolkozom azon, hogy egyesek télleg nem tudnak fórumozni? Ember 1 nappal előbb tettem ide egy linket, és te még csak véletlenül sem teszed meg azt a fáradtságot, hogy utánaolvass, ha kell valami... Ott színte minden joomlás kérdésre találsz megoldást, de erősen kételkedem, hogy neked menni fog egy oldalon való dolog megkeresése, ha itt sem tudsz értelmesen végignézni egy fórumot. Amugy ha már ott vagyok, beteszem ide neked a linket... (nehogy elfáradj)

     

    http://www.joomlandia.eu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=6&Itemid=36

     

    Ja, és magyarítva van

×
×
  • Create New...