Jump to content
PirateClub.hu

POPsi

Veterán
  • Pontszám

    174
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by POPsi

  1. A szék, mint olyan, időtől és tértől függetlenül létező entitás. Lényege meg nem foglamazható. Egyszerűen csak egy szék. Pont.

     

    Tudom, fáradt vagyok :lol:

  2. Hi,

     

    Vista specifikusan ugyan nemtudok válaszolni mivel XP-t használok, de multkor énis belefutottam hasonló problémába.

     

    Első körben javasolnám a temp mappa ellenőrzését, nekem oda pakolta be a sok hülyeséget hasonlóan hozzád.

     

    Xp-n a helye: C:\Documents and Settings\userneved\Local Settings\Temp

     

    Mivel a mappa rejtett elöbb engedélyezni kell az ilyen mappák megjelenítését.

     

    Remélem Vistán is hasonlóan működik :)

  3. Huh ... Lehet hogy vki már irta de nem olvastam végig mind az 5 oldalt ... De én úgy olvastam még vhol hogy 4részes lesz a Piccolo-Saga, Freeza-Saga, Cell-Saga, Buu-Saga... És remélem igy is lessz, igazából nekem az ign-es trailer tetszik.. Sztem nem lesz ez oan rossz... 20th Century Fox nekem biztatás.. De annak naon örülnék ha Spielberg + George Lucas (-Indiana Jones) csinálná, ebből lehetne sztem a világtörténelem egyik legnagyobb filmje.. Hiszen sztem az Anime is a legnagyobb a világon...

     

    Ha vki tud pontos megjelenést azt megköszönném...

     

     

    A hivatalos oldalon 4/10/2009 van irva megjelenési dátumként. Na most hogy ez április vagy október azt mondja meg valami nálam okosabb, bár én áprilisra tippelek, azt hiszem amcsik azt a formátumot használják :)

  4. jajj popsi...láttál egy két perces összevágást egy másfél-két órás filmből, és kijelented, hogy szánalmas a film...szerintem ez a szánalmas

     

    nekem az a véleményem, hogy ígéretes, nem feledve azt, hogy animét filmvászonra vinni mennyivel nehezebb, mint filmet animére megcsinálni...én nagyon várom!!!!

     

     

    Valamilyen szemontból igazad van...akkor korrigálok. Önmagában lehet hogy tűrhető lesz a film, de az anime-hez nem lehet hasonlítani. A szereplők távolról sem közelítik meg az eredetit (na nem mintha könnyű lenne :D), a jelmezek megint csak nem idézik és hangulatában sem találtam semmi hasonlót.

     

    Ennek ellenére énis megfogom nézni mert szeretem a DB-t, de nem várok tőle sokat :)

×
×
  • Create New...