Jump to content
PirateClub.hu

Petersen

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Petersen

  1. Eddig még senki nem írta meg nekem hogy mia szóval mit csináljak hogy a gépemre felmennyen a win7. Ugyanarróla dvdről másik gépre felment az enyimen megáll azután hogy windows starting háttér és annyi...

     

  2. Petersen

    Lehet dvd író hiba az egyik hibátlanul olvassa a másik is olvassa de hibázik de a telepítő elengedi. A másik, az alaplapi bios beállítás,(configuration) ide, raid,ahci. Valami ilyesmi beállítást keress. Jó lenne az alaplapod típusa,talán többen tudnának segíteni.Csak ötlet.

     

     

    Gigabyte G31M-S2C

  3. Még mindíg áll a kérdésem hogy az én gépemre amikor fel akarom rakni akkor a windosw starting után bejöna háttérkép és annyi ugyan arról a dvdv ről meg másnál simán felment..... :S Mit csináljak hogy nálam is mennyen a telepítés?

     

     

    Csá!

     

    Windows 7-et akkor telepítsd ha minden eszközödhöz találsz drivert, és a min. rendszerigény felett vagy.

    Egyébkémt a jó öreg XP is megteszi.

     

    Továbbá a 7-ből az ultimate vagy az enterprise tud mindent. A professional csak egy picivel "butább" (pl nem lehet nyelvet választani benne), de ez is megfelelhet a számodra.

     

    Ha leírod a konfigodat segítek a driverek kikeresésében is. EVEREST megmondja neked hogy milyen hardverekből van összetákolva a masina.

     

     

     

     

    De nekem nem az a bajom hogy fölmegy és nincs driver hanem hogy nem megy föl....

    Gép dual core E5200 2.50 Ghz

    4Gb ram

    Asus eah 4850

  4. Még mindíg áll a kérdésem hogy az én gépemre amikor fel akarom rakni akkor a windosw starting után bejöna háttérkép és annyi ugyan arról a dvdv ről meg másnál simán felment..... :S Mit csináljak hogy nálam is mennyen a telepítés?

  5. Ugyan az a problémám mint régen.. leszedtem egy mésik win7 et is de telepítésnél bejön a háttér (windows loading után) és ott ennyi megáll. Egy pikantlériája van azért a dolgoknak...a régi gépre ugyan azzal a dvd vel felment a win 7 az újra nem. Valaki mondana valamait hogy mi a ** csináljak most?

  6. Tudna valaki segíteni?

    Nem akar feltelepülni... kiírja hogy loading files végigmegy majd loading windows végigmegy bejön egy kékes színű háttér (nem kékhalál :D ) és ott meg is áll az egész se előre se hátra :S

×
×
  • Create New...