Jump to content
PirateClub.hu

Fdino

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Fdino

  1. Sziasztok!

     

    tferi66

     

    Már épp akartam is postolni az én nforce kextemet, amikor láttam, hogy már meg is találtad :D akkor ezek szerint minden megy? XBench-et pedig úgy, hogy letöltöd ezt a kis progit:

     

    http://www.xbench.com/Xbench_1.3.dmg

     

    Majd lefuttatod, és a komplett eredmény jöhet ide a topikba. Majd én is megosztom az eredményemet, örülnék, ha minél több osx felhasználó, a konfigjával együtt leírná, így kapunk egy képet, hogy hogyan is működik a hardverünk ebben a környezetben (mivel máshogy, mint win alatt. van akinél lassabban, van akinél gyorsabban - pl. nálam). Tanácsom szerint Snow Leót még nem érdemes feltenni. Nem tart még ott a folyamat, hogy legyen belőle univerzális telepítőlemez. Majd talán 10.6.2 felett lesz, legalábbis remélem, akkor én is mindenképp felteszem, és majd írok is róla. De egyelőre én jól megvagyok a leóval is, nagyon stabil és nekem még egyszer se fagyott le.

     

    Fdino

     

    10.5.6 felett bármelyiket ajánlhatom. A te helyedben először mondjuk az iATKOS 10.5.7-el próbálkoznék, vagy esetleg az iDeneb 10.5.8-al, de utóbbi nekem nem nagyon vált be. Én az iPC-féle 10.5.6-ost használom, felfrissítve 10.5.8-ra. Ha valami nem megy, írj bátran.

    Köszönöm, akkor először letöltöm az iATKOS 10.5.7 valahonnan, utána ha lesz időm próbálkozom.

×
×
  • Create New...