Jump to content
PirateClub.hu

lackatonia

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lackatonia

  1. 4662822.jpg

     

     

    Magyar futballcsoda! Csak egy orvosi kell, és Gera az Evertonba igazol

    JÁTÉKOSSORS. Internetes források szerint már csak az orvosi vizsgálat választja el a magyar játékost a liverpooli egyesülettől.

     

    UEFA–kupa-szereplés. Ez az, amit nem tud a West Bromwich Albion biztosítani Gera Zoltánnak. Mert bár visszajutott a csapat az élvonalba, ennél több kell ahhoz, hogy megtartsa a szezon utolsó felére bombaformába lendült játékosát, aki nem mellékesen az angol második vonal – a szakemberek szerint is – egyik legtechnikásabb, és legjobb labdarúgója volt.

     

    Az hagyján, hogy nem bírja megtartani, de hogy Gerát gyakorlatilag a legerősebb lehetséges csapat csábítja, arra kevesen számítottak.

     

    Merthogy az Everton a legutóbbi bajnokság ötödik helyén végzett, azaz a más dimenzióban futballozó „négy nagy” mögött a legerősebb szigetországi egyesület. Természetesen az elért pozíciója UEFA–kupa-szereplést ér. Ez pedig hatalmas hívóerőt képez Gera irányában.

     

    Mostanra már biztossá vált, hogy a magyar válogatott csapatkapitányáért sorban álltak, illetve állnak a nagy angol klubok. Szó volt róla, hogy az Aston Villa, a Middlesbrough és a Bolton Wanderers is szívesen tudná soraiban Gerát, aki most mégis az Evertont választotta.

     

    A teamtalk.com internetes portál szerint a kreatív támadónak már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie, hogy a következő szezonban a Goodison Parkban folytassa pályafutását.

     

    A honlap információi szerint a játékos és a klub már mindenben megegyezett egymással – a két klubnak ugyebár nem kellett, hisz Gera szerződése lejár a nyáron –, így a válogatott játékost csak napok választhatják el mindössze a klubváltástól.

     

    Az Everton menedzsere, David Moyes elképzelései szerint a csapat középpályáját kell megerősíteni a következő szezonra, s ebben nagy szerepet kaphat a Ferencváros egykori játékosa.

     

    A hír igazságtartalmát (Gera távozását) némiképp alátámasztja, hogy a WBA menedzsere, Tony Mowbray már megkezdte Gera Zoltán utódjának keresését.

     

    Az ügyben további fejlemények szombatra várhatóak.

  2. Sziasztok

     

    Én végignéztem a mufc elleni mérközést, de szerintem nem volt bunda.

    tartalékokkal kezdet a MU és a második félidőben 0-1 nél hármas cserét csinált.

    Behozta az ágyukat. De nem ment hálisten nekik, így bentmaradtunk.

×
×
  • Create New...