Jump to content
PirateClub.hu

j4ckyyy

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by j4ckyyy

  1. drog, egyértelműen..

    az alkoholt már meguntam, mert egy szar, és sokkal veszélyesebb mint a drogok amúgy..

    a médiában és a társadalomban csak a drog rossz oldalait lehet hallani, hogy így meg úgy veszélyes meg kiszámíthatatlan meg káros, hát kérem szépen nem.. számomra jöhet fű, lsd, eki, ketamin, a heroint leszámítva

    majd remélem azért egyszer öreg koromba megélem azt az időt, hogy nem lesz egy kábítószer sem illegális

  2. Nekem is volt ilyen fitymaszűkületem, vagyis rövid volt a fitymafék. Urológusnál voltam, mondta meg kell műteni. 14 voltam. Bementem a kórházba, műtéti előkészületek, betadin, miegymás. Egyszer csak látok egy 40 centis tűt, bumm bele a makkom alsó részébe. Uhh annyira fájt. De túl lehetett élni. Elektroszikével meg a fitymaféket meghosszabbították, és aztán utána gond nélkül hátra lehetett húzni a szerszámom. Utána levő 1 hétben volt amikor néha vérzett, de aztán jó lett, kiestek a varratok is, azóta meg .. jól vagyok :)

    Szóval akinek problémája van, annak el KELL mennie urológushoz.

  3. Nekem általános 5.be amikor egyszer reggel vertem akkor jött pár cseppnyi ondó lol :D akkor voltam 11-12 éves, inkább 12. Speciel én nem emlékszek olyanra, hogy fehér foltra ébredtem volna. Kukizást meg már kb. 3.ba 9 évesen kezdtem kb., akkor még jó volt, hogy nem kellett azzal törődnöm, hogy hova ürítsem ki mellékherém tartalmát :)

×
×
  • Create New...