Jump to content
PirateClub.hu

lali25

Veterán
  • Pontszám

    326
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lali25

  1. Számomra ez egy érdekes téma, mivel elég sok csíterrel "kellett" játszanom idáig! :blink: És néha már azt veszem észre hogy ts-en magamban szidom a sok b***i lámát amiért falon keresztül követ, majd bumm vagy éppen füstön keresztül ad fejest!:S

    Jah és ha még ezek netalántán waron jönnek elő!! :angry: Szal utálom őket!

  2. HÚ télleg jó látni a Juvet az élen! Jövőre pedig egy iszonyat erős csapattal térünk vissza, ami majd megállíthatatlanul fog előretörni!

    Del Piero: Ő az igazi focista az ideálomban: technikás, zseniális, fenomenális és ami a legfontosabb a bajban is a szeretett csapata mellett maradt, holott bárhova el mehetett volna , hiszen nagyon tud focizni!

     

    Csak azt tom mondani most is: FORZA JUVE FORZA!

  3. Üdv itt is!

    Mint ahogy az Inter témába mondtam régebben Juve drukker voltam bár mostanába nem szimpatizálok velük pl:Nincsenek nagy sztárok,Seria B-be vannak

    De ha jövőre visszajutnak akkor újra drukker leszek de az Intert se hagyom el..

     

    ForZa InTeR & ItaLia

     

     

    Juninho: Egy igazi drukker a bajban is kitart a szeretett csapata mellett! ;) Én kitartok melletük mert én NAGY JUVE DRUKKER VAGYOK!

     

     

    Forza Juvee!!!

  4. Ez bennem nagyon ambivalance érzést kelt!!

     

    Egyrészt támogatom, másrészt viszont vkinek ez megváltás!! Inkább az ilyen TÉNYLEGES életfigytiglant kapjon!!Az sokkal rosszab mert tudja h a sitten kell meghalnia ;) !!! De azért 1-2 embert "szívesen" látnék a villamosszékben!

  5. [

    quote name='Raziel#666' date='Sep 10 2006, 09:53 PM' post='176073]

    uhhh nagyon nem vagyunk egy hangon. Lemezlejátszó, nemszól tisztán? Igen de legalább megvan a maga hangulata, feelingje. áhhhhh ha ezt egy igazi bakelites dj hallaná. vááá őrület, ne is mondj inkább ilyeneket

     

    Jaja! Raziel egyetértek!!! De persze sokan inkább cd-s dolgot vesznek, mert a bakelites dolog eléggé drága és nem sok helyen lehet hozzá kapni cuccokat!! ;)

     

×
×
  • Create New...