Jump to content
PirateClub.hu

Locutus

Veterán
  • Pontszám

    330
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Locutus

  1. Én 4600 forintért vettema Freezert az IDC-be és Szegeden. Döntsétek el pls hogy ez olcsó-e vagy drága, mer sztem olcsó :P Amúgy nevelőfateromnak Athlon64 3800+-osa van (nekem is tulajdonképpen, csak kétmagos) én teljesen megvagyok vele elégedve, és ő is. Szóval én ajánlom megvételre. De Oemből kapsz már egy kicsivel drágábban 4200+-ost kétmagosba... Azt felhúzod 2400 MHz-re, hogy teljes sebességen ki tudja használni a ramokat (amennyiben DDR2-800-as ramokat veszel) és kész, bőven elég pár évre :)

  2. Hamár "szennyezzük" a testünket :D akkor már inkább az alkohol, bár feljebb írtátok h a szagától felfordultok - nem mindig a töményre kell gondolni, nem hinném h a sörnek vagy a bornak felfordulnál a szagától. Bár ki tudja :)

    Nem vagyok vmi anti-dohányos, de sztem ha piával mérgezed magad -nem naponta- akkor az kevésbé ártalmasabb mintha bagóznál

     

    Jó, ebbe igazad van, tehát egy doboz sör, meg pezsgő jöhet, a bort nem szeretem, meg a többi ilyen töményebbet se. Kivéve Hubertus, energiaitallal keverve, az nagyon jó :D

  3. Bátorkodtam helyetted megcsinálni, ha valamelyik válasszal nem értesz egyet, akkor írjál nyugodtan, vagy töröld ki te magad :)

     

    Ja és ha már szavazás. A válaszom cigi, a piának már a szagától is felfordulok... :S

×
×
  • Create New...