Jump to content
PirateClub.hu

Gekko

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Gekko

  1. nemnem... nem tűntünk el. Bocsánatot kell kérnem tőletek az oldal elhanyagolásáért, meg azért is h nem írtam ide. Szóval továbbra is várunk jelentkezőket; grafikusok, animátorok nagy mennyiségben elkellenének. Akit érdekel az vegyen fel a bloodmakers@hotmail.com msn címre és beszélhetünk. Sajnálom de továbbra nincs időm már a pirateclubot látogatni, mert nagyon sok a tennivalo. Igen igen lesz új honlap, csak tárhelyszolgáltató váltás alatt állunk... mert az extra módosított egy-két dolgot, na de személyeskedni nem akarok.

    Remélem h azért még olvassa vki ezt a topicot.

    Minden jót!

  2. Hát... h is mondjam...

     

    olyanok kellenek akik tudnak animációt létrehozni, képet átalakítani/szerkeszteni (egységes textúraméretre egy rendes fényképet), valamint a Blender program ismerete, de ez elhanyagolható. Láttam h értesz a Photosophoz, és azzal, ha tudsz textúrákat vágni, meg animálni mondjuk egy logot, de ha ebből csak az egyiket tudod, nembaj, akkor felvagy véve ;):)

  3. meggyőztél :D leírom :D

     

    Grafikus motor képességek:

    Grafika:

    - DirectX9 és 10 (csak Vista) támogatása

    - Windows 2000, XP, Vista

    - Pixel, Vertex Shader Textúrázás max. 3.0 shaderekig

    - Valósághű Ageia PhysX támogatás (physX kártya nélkül is működik, csak a fizika nem úgy fog megjelenni mint kártyával)

    - Dinamikus árnyékok

    - Multi textúrázás, Mipmapping

    - HDR (High Dynamic Range)

    - Anistoprotic Filtering

    Hang:

    - Dolby Digital 5.1

    - 2D és 3D hangzás

    - Zene/SFX támogatás

    Egyéb:

    - AI vezérlés

    stb...

     

    Ígérem h fogunk teljes listával számolni, csak legyetek türelemmel! :)

  4. Köszönjük szépen! Csak sajnos az a probléma, hogy nincsennek grafikusaink, akikre szükségünk lenne :(, Sagam, ha akarod mostantól lehetsz a csapat tagja, csak írj PM-et. Ja! És mindenki aki szeretne csatlakozni grafikusként/teszterként az is írjon PM-et! A grafikus motor adottságait hamarosan le fogjuk írni az oldalra!

     

    Várjuk a segítőket és mindenkit aki érdekel a téma! :)

  5. Hello!

    Képzeld én már találkoztam ilyen esettel. Azt nem tudom, h a telefonod vásárlás után 1ből nagyon fényes lett, de ha teheted minnél előbb cseréld ki! Azért mert a telefonodban 1 olyan átalakító ment tönkre vagy érintkezési hiba van amitől a kijelzője kicsit több áramot kap a kelleténél, de az is előfordulhat, h a készüléknek a kijelzőprocesszora a hibás. Ajánlok 1 megoldást, bár valószínű, h nem fog sikerülni. Vedd ki belőle az akkut. Zárd rövidre azt az 5 lábat ami az akkuhoz megy. (nem az akkut hanem a telefonban lévő érintkezőket) és közben tartsd lenyomva a kikapcsoló gombot. Ha minden igaz akkor a kijelző processzorának visza kellene állnia alapba. (Ha nem értesz hozzá ne csináld)

×
×
  • Create New...