Jump to content
PirateClub.hu

richeeboy

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by richeeboy

  1. Egyetértek veletek, de nem mondanám hogy a "kattintós" mixekkel nem lehet elkápráztatni a közönséget... Ableton Live 6, én is ezt használom, meg lehet hallgatni az eredményt, nem tökéletes, de 1 hónapnyi programhasználat után szerintem nem rossz. Sasha és Digweed is használja, pedig ők nem igazán "laptop dj-k". Ezelőtt én is a virtual dj-t használtam, élőre és buliba az a legfelhasználóbarátibb szerintem..

     

    Ja és a mixem ha érdekel valakit: zenék/ Gam-bit-Alone in the Dark

  2. Vodapower... A minap szerettem volna átállni előfizetésre, 2 éves hűségnyilatkozattal. 90 Ft volt a Sharp GX-29, ezt választottam. Másfél órás várakozás után közölték, hogy le kellene tennem 10 000 Ft letéti díjat a telefonért, dee azt 3 hónap múlva visszakapom.

     

    Richee says: "Hát én itt fejeztem be a Vodánál" ;)

  3. Hát gyerekek jönnétek ki egyszer egy megye 2-es meccsre, megtudnátok mi a bunkó parasztság... Ha elkezdeném felsorolni a használt jelzőket, lehet hogy bannolnának! :D Szegény sporik mit szoktak kapni. Pedig tévedni emberi dolog szerintem... Na mind1, ilyen a magyar futball, ilyen a magyar ember! <_<

  4. Ha az egész éves teljesítményt vesszük akkor a Barca megérdemelte a címet, de ha csak a döntőt akkor az Arsenal emelhette volna a magasba a serleget... De hát ilyen a foci, "kegyetlen"! <_<

  5. Nem rossz az oldal, de szerintem sok a műmájer k*csög rajta, plusz az a sok kis 13 éves kiscsaj, aki félmeztelen képeket rak be magáról, otthon meg Ő apuci féltett kicsi lánya... :angry:

     

    Ja és tényleg nagyon lassú néha, mondjuk több 10 000 taggal nem csodálom...

×
×
  • Create New...