Jump to content
PirateClub.hu

neroxa

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by neroxa

  1. Sziasztok. Azt szeretném megoldani az oldalamon, hogy amikor rákattint akármilyen linkre az illető, akkor a címnél csak azt a címet mutassa ami maga a domain, azaz az alap címet, és ne mutassa, hogy most éppen hol jár.

    Az érthetőség kedvéért:

    pl1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    - ehelyett csak annyit akarnék, hogy

    http://www.pirateclub.hu/

    (persze az én oldalammal)

    - illetve a másik, hogy a link előtt megjelenő kis képet, amit ha mondjuk mozzillában kedvencekhez húzunk, akkoris látunk azt hogyan tudom megváltoztatni?

     

    Más: nem szeretném, hogy mutassa hogy hova mutat a link:

    pl2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

     

    Tehát ezt nem szeretném :)

     

    Köszi előre is a segítséget.

     

    Üdv, NrX

  2. Sziasztok. Az a helyzet hogy van egy wordpress oldalam saját szerveren. A téma ami be van állítva majdnem teljesen oké, de szeretnék az oldal tetejére egy képet beszúrni. Tud valaki erre valamilyen orvoslatot? mondjuk kódot stb. Azért ide írtam mert az az oldal is php alapú, tehát, gondoltam lehet hogy csak egy sima kód kéne.

     

    Üdv, Nrx

  3. most így hogy idekeveredtem és végigolvastam ezt a topicot nagyon meglepődtem.. egyrészt vannak akik látszik hogy tényleg benne vannak (főleg az elektrónikus) zenében... viszont sok olyan nevetséges hozzászólás van hogy csak röhögni tudok, mást tényleg nem.. egyébként stílus szerint kéne szétkapni a dolgot mert egy elektronikus zenei dj-t egy hiphop dj-vel összehasonlítani nem lehet.. más a stílus, más a keverés, minden más.. de mindegy.. szerintem Dj Krush a legjobb! :D

×
×
  • Create New...