Jump to content
PirateClub.hu

sanyi007

Elit
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by sanyi007

  1. Ha tárhelyproblémátok van :

    http://wwwzy.com.ru/category/free-php-hosts/page/1

     

    Ezek közül bármelyik cp (control panel) vagy vp (vistapanel) meg fog felelni a wordpressnek. Sok olyat találhatsz, amin nincs reklám, és fórumba sem kell postázni a hosztingért. Ha legális oldalt szeretnél készíteni, akkor javaslom bármelyik vistapanelest, de leginkább ezt:

    http://byethost.com/

    Már évek óta megy, tűrhető a sebesség és remek a vistapanel, illetve segítőkész gárda.

     

    Ha valami gyorsabbra vágysz, akkor cpanelt keress, ezek viszont gyakran eltűnnek, viszont ez a legjobb control panel, sok hasznos funkcióval (illetve ezek között az oldalak között találhatsz olyat, ahol az admin bácsi megengedi neked a kevésbé legális dolgokat, pl. warezre való linkelést)

  2. Szeretném megkérdezni, hogy be tudok-e állítani e107-nél egy figyelmeztetést, azt érzékeli az Internet Explorert és szól, hogy váltsunk Firefoxra...?

    Szia!

     

    Be lehet állítani, de szerintem ezt meg tudod tenni cmstől függetlenül, valami php kóddal, de passzolok. E107-be nem hiszem, hogy beépítve lenne ilyen funkció, bár elvileg az a cms mindegyik böngészőben jól jelenik meg.

     

    (kivéve ha saját templatet csináltál - ez esetben javaslom, hogy próbáld meg minél "unicodeabbá" tenni a css és template fájljaidat, hogy ne legyenek kompatibilitási problémák a böngészők esetén)

  3. Sziasztok!

     

    Sokak szerint a php-nuke az egyik legrosszabb választás, már amennyiben a biztonsági réseket nézzük, illetve a fejlesztése is megállt...

     

    Ha nagyon szeretnétek, használjátok a dragonfly cms-t. Funkcióit tekintve ugyanúgy működik, mindössze a motort írták át, és ma az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb cms, egy segítőkész közösséggel. Php-nukeodat könnyedén átkonvertálhatod, megvan hozzá a szükséges plugin, illetve leírások.

    Weboldal:

    http://dragonflycms.org/

    Letöltés:

    http://dragonflycms.org/Downloads/get=28/

     

     

    What is DragonflyCMS?

    DragonflyCMS is a powerful, feature-rich, Open Source content management system which was based on PHP-Nuke 6.5 in the early "CPG-Nuke CMS" days. Subsequent development of DragonflyCMS has paid close attention to security, efficiency and reliability. The release of Dragonfly marked yet another exciting milestone in our history.

     

    Ettől függetlenül ha komolyabb oldalt terveztek, mindenképp a joomlat vagy drupalt ajánlom, ha pedig gyenge a szerver, vagy hatalmas forgalomra számítasz akkor wordpress-t (nagyon jól fejleszthető a pluginokkal, viszont ez egy kétélű kard, ugyanis sokszor "bugos" lesz a rendszer miattuk)

  4. Sziasztok!

     

    Nekem a következő dologra lenne szükségem:

    adott egy oldal, amit szeretnék behívni, az oldalon van egy gomb, szeretném ha azt automatikusan megnyomná a script, és az így megjelenő oldalról kimásolna egy linket, majd ezt egy változóban eltárolná. (és lehetőleg az egész a háttérben zajlódjon, azaz ne vegyen észre belőle a felhasználó semmit)

     

    Erre azért lenne szükségem, mert divxplayerbe szeretnék különböző egy klikkes tárhelyeken levő fájlokat "belerakatni" és lejátszani, de ez a része lényegtelen a dolog szempontjából.

     

    Erre szeretnék megoldási módokat kapni, ha lehetséges (márpedig az, csak én mindig hibákba ütközöm)!

     

    Előre is köszönöm!

  5. Sziasztok!

    A célom egy olyan blog létrehozása lenne, melynek főoldalán 3 oszlopban jelennének meg a hírek : a hír mindössze egy címből és egy képből állna /azonos méretű képek/, és azt szeretném, ha ezekre rákattintva egy általam megadott fórum téma jelenne meg.

     

    Tehát amiben segítségre szorulok:

    1. Hogyan oldjam meg hogy 3 oszlopban tudjak híreket megjeleníteni, és hogy azok egyforma nagyságúak legyenek?

    2. Hogyan érjem el, hogy az adott képre vagy címre kattintva /de a legjobb az lenne, ha az egész hír területe/ egy aktuális fórumtémára mutasson?

     

    Nem tudok programozni, de kapizsgálom az angolt, úgyhogy a blogok telepítése, beállítása megyeget, de nem találtam olyat, amelyik 3 oszlopban postolná a híreket, ezért kéne segíteni, mert a legegyszerűbb átalakítani lenne egyet (gondolom)

×
×
  • Create New...