Jump to content
PirateClub.hu

parkopasz

Veterán
  • Pontszám

    212
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by parkopasz

  1. Elég gyakran csak szinkronosan nézem meg a filmeket, tehát akkor nem szomorkodom, hogy miről maradok le. Viszont amit feliratosan, aztán nézek be a szinkronosba, akkor sírok. pl: Zombieland szinkron megöli az összes poént, My name is Earl szinkron szintén megöli a poénok felét.

     

    Szóval egyértelműen feliratos mellett vagyok.

  2. Biztos észrevettétek többen is, hogy a Hírek topicból, eltűnőgetnek a friss hírek. Ennek a rejtélynek szeretnék utánajárni.

     

    Az, hogy a pirateclub menedzsmentje diktatórikus hajlamú lenne , kissé túlzás.De ha nem lenne az valamilyen szinten ,akkor szerinted mi lenne itt?

  3. Tegnap sikerült eljutnom a premier előtti vetítésre. Kevés filmet tudok mondani amit érdemes mozbiban megnézni mintsem letölteni, de ez 10/10. Ezt már a Rudolf Péter rendezte, tényleg talán még az első két részt is üti. Hatalmas poénok, csak ajánlani tudom.

  4. Látom nem unatkoztok :) Amúgy retorikailag a vitapartner lenézése és idiótának beállítása hibás, nem érv, és nem igazol téged :) (ezt mindkettőtöknek mondom)

     

     

    Amúgy én azért nem hiszek a szellemekben, mert ők sem hisznek bennem. :)

  5. Sziasztok!

    Egy blogszerű oldalt szeretnék készíteni, ahová tudok postolni, ehhez kellene nekem valami motor. Lehetőleg egyszerűen kezelhető legyen, semmi extra.

    konkrétan ilyesmire gondoltam:

    http://www.hornyblog.org/

    felnőtt tartalom, óvatosan

     

    Első weboldalam, segítsetek légyszíves :)

     

     

  6. Igazából attól függetlenül, hogy társadalomkritika mind a kettő, nem lehet őket összehasonlítani. Szeretem a South Parkot és a Family Guyt is, mind a kettőt másért, de összehasonlítani, összemérni sosem próbáltam őket.

    Összehasonlítani pl az Amerikai fatert meg a Family Guyt lehet, de csak is azért mert két különböző politikai nézetet képviselnek :)

×
×
  • Create New...