Jump to content
PirateClub.hu

iChad

Törzstag
  • Pontszám

    90
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by iChad

  1. Egyet értek veled :)Mostanra én is belátom hogy nem az igazi :( Kap egy frissítést és vagy ez vagy az nem működik :( A system updater hol megy hol nem :( De a hivatalos oldalukon ahogy olvasgattam úgy ezek a hibák a PearOs 8 végleges kiadásában javítva lesznek :)No de egy szónak is száz a vége én hamarosan leválom csak nem találtam ég meg az utódot :) 

  2. nexus5.jpg

     

    A hagyományokhoz híven az új Nexus mobil is viszonylag erős specifikációval és megfizethető árral érkezik, ráadásul a fedélzeten a legújabb Android 4.4, KitKat rendszer teljesít szolgálatot. 

    A készülék 5 hüvelykes Full HD IPS kijelzőt kapott. A gyorsaságról egy Qualcomm Snapdragon 800-as egység gondoskodik, melyben 2,26 GHz-es, négymagos Krait processzor és egy Adreno 330 grafikus gyorsító dolgozik össze. A Snapdragon lapkát 2GB RAM támogatja még, a belső tárhely mérete pedig 16 vagy 32GB lehet. A hátlapon egy 8 megapixeles, optikai képstabilizációval ellátott kamera kapott helyet, az előlapon pedig egy 1,3 megapixeles modul található. Az LTE-képes készülék NFC-vel és vezeték nélküli töltésre alkalmasan érkezik. 

    Az új Nexus 5 már megrendelhető a Play áruházban néhány ország számára, azonban Európa többi részén várhatóan november közepén debütál majd.

  3. én már a 8-as béta 3 (RC-t) tesztelem :) jelentem eddig hibátlan :) és kissé pofásabb mint az elődje a 7-es verzió :)De igen csak hajazik az ios-7 re :P annyi baj legyen :D

  4. Az oprendszer hivatalos oldala:

    http://pearlinux.fr/
    

     

    Sziasztok:)

     

    Körülbelül 2 hete használom ezt a rendszert, idáig csak tesztelgettem hogy melyik az a disztró ami szívesen használnék sokáig :)Tényleg rengeteg verziót kipróbáltam az arch-tól kezdve a xubuntuig mindent de, ez a rendszer nyerte el a végleges tetszésemet!Amit tudni lehet róla hogy nagyon hajaz az osx kinézetére ami szerintem nem baj,nagyon gyors és edig semmi stabilítási gondot nm tapasztaltam!Egy szónak is száz a vége ezt a rendszert bátran merem ajánlni mindenkinek :)

     

    Üdvözlettel:

     

    iChad

×
×
  • Create New...