Jump to content
PirateClub.hu

Lampard

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Lampard

  1. Strategos: a krédésed bármily bugyután hangzik is, jogos :D

    "A méter a fény által a vákuumban a másodperc 1 / 299 792 458-ad része alatt megtett út hossza. Emiatt pontos érték a fénysebesség." Ez a pontos definicio a méter és a fény közötti összefüggésre.

     

    A fény sebessége (amit általában mindenki fénysebességnek ismer) a vákuumban megtett sebességére vonatkozik. Namost, hogy ezt nem stopperrel mérik, az is biztos. Fogalmam nincs h. mivel :)

     

    A New Scientist meg leirta magát nálam ezzel a hülye cikkével, és azzal h. egy ilyen felelőtlen kijelentést lehoztak... Vagy csak egy hatásvadász cikk? Hmm... passz.. Jobban várom az LHC-t, mint az ilyen teleportáljunkideodadolgokat.

  2. Szia!

     

    Egész ügyi oldal.

    -Banneren picit még dolgozhatnál (vmivel több képi elem legyen rajta)

    -és amire mindenkit kérek: LÉCCI LÉCCI NE HASZNÁLJATOK COMIC SANS MS BETÜTIPUST HONLAPOKON!!! LÉCCI LÉCCI! :) Köszike! :)

    -mondjuk a link hovernél picit módosíthatnál azon a zöld színen, picit olyan 16 bites színvilágot idéz fel bennem :)

     

    Egyébként grat az oldal többi részéhez, nekem különösen bejönnek ezek a CSS-sel készített szövegdobozok

  3. Üdv!

     

    Megégettem életem 1. LS DVDjét, de nagyon homályos lett. Neron belül nem tudtam állítani az élességen, sem máshol. Van vkinek tippje? (A google-beli képek szép élesek, de az enyém... )

     

    ASUS íróm van, kaptam hozzá 2 Verbatim korongot, és abból az 1iket égettem meg. Gondolom nem rossz minőségű sem az író (nem volt olcsó) sem a DVD.

  4. Nem. Hozz létre egy HTML fájlt, amit szeretnél, hogy megjelenjen, mint 404-es hibalap. Aztán ettől teljesen függetlenül:

     

    Ezután a Notepad (Jegyzettömb) szövegszerkesztő programmal egy új fájlt kell létrehoznod, aminek a tartalma a következő lesz:

     

    ErrorDocument 404 http://www.domainneved.hu/utvonal/404hiba.html

    A "www.domainneved.hu/utvonal/404hiba.html" helyére a tárhelyed címét és az imént elkészített és feltöltött HTML fájl elérési útvonalát kell írnod.

     

×
×
  • Create New...