Jump to content
PirateClub.hu

no2

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by no2

  1. odaadnám a kutyámnak :lol: aztán félholtan melóztatnám, majd túladagolnám koffeinnel :P és amikor már 200at pörög a szíve, diktálnék neki, hogy írja a gépen, persze gyorsan, mert ha nem siet, kap még koffeint, vagy megrázom árammal. a végén asszem élve ledarabolnám, és megetetném 1esével a darabjait vele amíg él, utánna a halaim ennék meg :rolleyes:

     

    na komolyan nem lennék vele asszem annyira perverz. ijen melózó kisrobotnak használnám. elvégez mindent helyettem, de azért nem kínoznám :) nem vagyok ojan szadista, mint amennyire láccik

     

     

  2. Elkészítés:

    [Echte vasi recept]

    a dödölle eredetileg zalai... :P

    a tésztás addig kell gyúrni, míg nem ragad, ezért nehéz a gyúrás, a hagymát meg kell pirítani az olajon, majd a kiszagatott tésztát megpriítani benne

    a többi stimm

  3. a mekikaját a leg 1XŰbb megcsinálni! kell hozzá szemét, darált foszlott patkánytetem, ízfokozó meg 20 fajta E

     

    elkészítés: összeturmixolod a tetemet a szeméttel, hagyod kb 1 hónapig, hogy megérjenek az ízek, persze a napon, megsütöd ízfokozóban, és meghinted egy csomó E vel, és kész is!

     

    jó étvágyat! :D

  4. én kétnaponta csinálok 8X8 fekvenyomást 40kg-vel, valami húzóst, 8X8 30kg-val, felülést 8X10-et,fekvőtámaszt 8X10-et, nameg minden hétköznap edzés (edzés végén 90 fekvőtámasz, 5 kötélmászás is)

    iszok mint atom isostart, de semmi tömegnövelő

  5. na új recept dzsászt for júú

     

    ijen bulinalvás mentesítő

     

    szal egy nagyonnagyonnagy phárba (1 lityis porcelánkorsó nálam) beleöntesz 1 energiaitalt (a dobozoshoz stimm az arány) hozzá plusztabletta, ettől kicsit sokbubis lesz :) . kb 1 dl pezsgőt tegyél hozzá,3dl kólát,és 5cl rumot,vagy vodkát (a legjobb hozzá smirnoff ice, abból mehet fél üveg is) facsard bele 1 lime (vagy fél citrom) levét, keverd össze, és mehet a bélbe

     

  6. saját találmány, nincs neve:

     

    hozzávalók:

    10cl ananászlé

    5cl narancslé

    5ek (evőkanál) kókuszreszelék

    1 kis szelet görögdinnye

    5cl rum

    1ek citromos cukorszirup (recept a végén)

     

    a narancslevet, az ananászlevet, és a kókuszreszeléket shakerbe töltjük, majd a kókuszreszelék minőségétől függően 1-2 órán keresztül 10 percenként összerázzuk, közben hűtőben tartjuk. Ez az "érlelés" elmaradhat, de akkor nem lesz ojan erős kókusz íze. hozáöntjuk a rumot, majd összeshakeljük ezzel is. a dinnyét leturmixoljuk (kb 5cl levet kell kapni). Nagy fajta borospohár (ha nincs, jó bármijen nagy pohár) aljára öntjük a cukorszirupot, majd rátöltjük a narancslé,ananászlé,rum,kókuszreszelék keverékét, és belerakunk (óvatosan a kókusz tetejére) 4-5 jégkockát a jégkockákra rátöltjük a dinnyelevet.

     

    citromos cukorszirup recept

     

    5 ek fehér kristálycukrot 1 citrom levével, és 1 ek vízzel elkeverünk, utánna folyamatos keverés mellett melegítjük. amikor a cukor megolvadt, levesszük, kihűtjük, mélyhűtőben tárojuk.

     

     

    fényképet most nemtok berakni, majd megcsinálom megint, és lesz kép

     

  7. makk-piercing? :blink: belegondolni is fáj, hogy arra valamit felszúrnak! alabba mennyire érzékeny, és még abba beleszúrnak valamit, ami mindentől megrángatja, húzza!

    van olyan farokravaló, amit átdöfnek az egész szerszámon! na az is au-s lehet

  8. Üdv!

    Egy igazán költői kérdésem lenne: hány évezredet kell erre gyakorolni, mire megy?

    én a forma rajzolásnál elakadtam (gondoltam csak megnézem, mire vagyok képes)

    utánna a maszatolásnál is

    és ennél a résznél kezdtelek el nagyon tisztelni, hogy neked sikerül.

    le a kalappal előttetek

×
×
  • Create New...