Jump to content
PirateClub.hu

Gospel2

Veterán
  • Pontszám

    81
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Gospel2

  1. Dubstep nagyon elindult rossz irányba, bár pl a Magnetic Man féle dolgokat eléggé bírom, inkább dnb nekem :) Na de vissza a témához, erről a Hiányzó Láncszemről nem is hallotam, megnéztem youtubeon, nem rossz, egy link nincs véletlenül valakinek? Mert a weboldal az nem megy.

     

    szerk: oké megvan :D esetleg akit még érdekelne rajtam kívül:

    http://www.offlineshop.hu/hianyzo-lancszem-elo-zaj/download

  2. nem ájuldozok tőle, de az utóbbi 2 év egyetlen valamire való raplemeze. persze ez sem az az album amit kompletten ráhúzok a telómra, de van 5-6 szám ami önmagában olyan szöveggel rendelkezik, hogy wáá...

     

    amitől én ájuldozni szoktam az a we plants are happy plants meg chase & status, de ezek másik műfajok :)

  3. Úristen mekkora nyomorék gyökér ez a "szakértő"... Ráadásul miközben pörgetik a jeleneteket a Dark Knightból, bevágnak egyet a Bronson című filmből is, annak mi a véreres ... köze van a Batmanhez??? Jó hogy nem hamupipőkét vágták oda. Tv2 meg rtl klub... úgy szégyen mindkettő ahogy van.

  4. Hát annyiban azért igaza van Bernienek, hogy egy szezon alatt azért meglátszik, hogy melyik újonc csapatban van fantázia és lehetőség, ami jelenleg a Lotus.

     

    A Red Bull túl megbízhatatlan volt az idén technikailag, sokszor megállt a vas, elment a fék stb. Kb olyan pechesek mint Massa az elmúlt 2-3 szezonban. Hamilton viszont hasonló helyzetbe kerül lassan, mint Alonso, Button esélyei már szinte csak matematikaiak.

  5. Olyan, mint külföldön 50 cent, amire ráteszi a kezét abból szar lesz. És már médiabohócnak is nehezen mondható, mert egyre kevésbé szeretik behívni ide meg oda, hápog is emiatt rendesen :D

     

    Egyébként, hogy valami pozitívum is legyen, kézbe fogtam a Bankos blackbookot, nagyon ötletes és igényes.

×
×
  • Create New...