Jump to content
PirateClub.hu

kiralyjacint

Felhasználó
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kiralyjacint

  1. Én 10 évig szemcsis voltam, elég szar volt, h amikor sportolni akartál az izzadság miatt lefolyt a verejtékeddel a szemüveged, de annélkül meg nem látsz. Pl focinál... hopp, jön egy labda, azt reccs... Szal 10 év szemcsi után váltottam egy kényelmesebb módszerre, havi kontaktlecsó... Amúgy szerintetek az mennyire baj, ha a havit 2 hónapig hordom, illetve végig rajtam van??? Semmi bajom nincs, nem szúr így amikor berakom, tovább hordhatom... Este amikor fáradt vagyok akkor picit fárasztja a szemet, meg reggel amikor ki akarnám nyitni a szemem kb 1 percig nem engedelmeskedik xd De amúgy 1 éve már ezt csinálom. Későbbiek folyamán lehet ennek böjtje??? Köszi a választ, üdv!!!

  2. Üdvözöllek!!!

     

    Nagyon örülök és köszönöm, hogy benéztél... Abban kérnék példával alátámasztott segítséget, hogy hogyan valósítható meg az, hogy a weblapon belüli select-option-be kilistázom az összes adatbázisban levő települést, melynél sajnos gyakori, hogy valamelyiket többször is megjeleníti, hiszen más-más mezőnek is lehet ugyan az a település értéke... csak egyszer szeretném mindegyiket kiírni...

     

    Válaszotokat már most köszönöm szépen!!!

  3. Hát az elv az teljesen jó, önmagában meg is állná a helyét, így köszönöm szépen, a küldetést teljesítetted, de akadt egy kis probémám!!! Maga a javascript nem lép át a következő képre, illetve feliratra... A frissítés mértékét is hiába állítom, csak nem akarja megváltoztatni... Fentebb amit bemásoltam, azzal próbáltam keverni a kettőt, mert ott ez az időzítés és átugrálás teljes mértékben működik, de nem akart összejönni...

     

    Ha szépen megkérlek ezt megnéznéd még nekem???

     

    Köszönöm szépen!!!

  4. Szia!Ha adnál forráskódot megnézném mit tehetnék ;)

     

    Köszi a gyors választ!!!

    <?php

    $imageDirectory = "kepek";

    $interval = 5;

    ?>

    var picn=0;

    var picList = new Array;

    var actImg = new Image();

    <?php

    if ($handle = @opendir($imageDirectory)) {

    $i = 0;

    while (false !== ($file = readdir($handle)))

    {

    if ($file != "." && $file != "..")

    {

    $path = $imageDirectory;

    if(is_file($path.DIRECTORY_SEPARATOR.$file)) {

    $info = $path_parts = pathinfo($file);

    if ( (strtolower($info['extension']) == 'jpg')

    || (strtolower($info['extension']) == 'jpeg')) {

    $file = addslashes($file);

    echo "picList[$i] = '$path/$file';\r\n";

    $i++;

    }

    }

    }

    }

    }

    ?>

     

    function setCountDown ()

    {

    actImg.src = picList[picn++];

    document.getElementById("pic").src=actImg.src;

    if (picn>=picList.length) picn=0;

     

    setTimeout ( "setCountDown()", <?php echo ($interval*1000); ?> );

    }

     

     

    <?

     

    '.$file; ?>

     

    Amúgy ez az oldal újratöltögetés befolyásolhatja a látogatottsági mutatót???

  5. Hali!!!

     

    Alapszitu, hogy az IMG mappában levő képek folyamatosan ismétlődnek...

     

    Azt szeretném elérni, hogy e képekhez oly módon szeretnék szöveget társítani (cím, plusz kis info), hogy mindez mindegyiknél ugye más és más legyen... Szóval az első képnél annak a címe jelenjen meg, a másodiknál a kis boxban a másodiké és így tovább... Véleményem szerint adatbázis lehet a megoldás, illetve php... De hogyan!!! Neten nem találtam rá választ...

     

    Illetve: Olyanban is gondolkodom, hogy a késorozat jobb felső sarkában mondjuk 1-5ig számok vannak, melyek a képek sorszámát jelentenék, ha újabb kép van, akkor a jelölés egyet ugrik, egy nagyobb számra... És ha valaki mondjuk egy másik számra kattint, onnan folytatja a képsorozatot!!!

     

    Igazából az első lenne a fontos, ez csak egy bonusz kérdés...

     

    Köszönöm szépen előre is a válaszokat!!!

  6. Végre sikerült mégiscsak megcsinálnom ezt a lapfüles dolgot, köszönöm mindenkinek aki segített, ebbe a galériába még belenyúlok, habár én se értek annyira hozzá, ez még megy!!! Köszi mindenkinek, innentől off a téma, habár majd még biztos jelentkezem a kérdéseimmel, hisz apu egy nagyobb volumenű portállal bízott meg!!! xd Csáósztok!!!

  7. Okés, köszi, igazán rendes vagy!!! Szuper, hisz ilyenre gondoltam, bár ahogy látom ez nem lesz olyen egyszerű, mint gondoltam, hisz újabb problémákat szül, de majd gondolkodom rajta, mindenesetre nekifutásnak jó lesz... Köszi szépen még egyszer, illetőleg a füles megoldást még nyitva hagyom...:) Ha valaki tudja kérem segítsen!!! Csáó!!!

  8. Hali!!!

     

    Szeretnék csinálni egy olyan képgalériát, mint ami a lentebb levő link alatt található... Igaz az oldal még fejlesztés alatt, ezen funkciója már működik... Hiába kerestem bárhol a forráskódját, sehol se találtam... Rengeteg féle galériát találtam, de egyik se volt iylen, vagy ehhez hasonló... Ha valaki tudja kérem segítsen!!! Akár linkkel akár bemásolja a forráskódot!!!

     

    Illetve nem tudom a szakmán belül minek nevezik azt a megoldást, amit láttok a galéria fölöti füles megoldásra gondolok... Hogy az oldal nem töltődik újra, hanem szépen átlép a fülre... Valamiféle javascript lehet??? Efelöl is kérnék kis útbaigazítást (megoldás neve, link, forráskód... ilyemi)!!!

     

    Am ez az első témaindításom, remélem sikerült!!!

     

    Üdv: Jácint

     

    Ja és a link: wellnesskaland.hu

     

    Még 1X köszi!!!

×
×
  • Create New...