Jump to content
PirateClub.hu

Mspityu

Feltöltő
  • Pontszám

    527
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    4

Állapot frissítések posted by Mspityu

  1. Szia!

    Bocs, hogy ezzel zavarlak, de elég régóta keresek sorozatbarát meghívót és kérés topikban láttam hogy felajánlottál egyet. Nem tudom, hogy elküldted-e de ha nem, és tudnál egyet küldeni a molivanista@gmail.com címre igazán hálás lennék. Ha már elküldted akkor tekintsd a kérésem tárgytalannak

    Köszönettel: Mspityu

    U.I.: Közben nézegettem a feltöltéseidet és nagyon jó dolgaid vannak és ezt őszintén mondom. Régóta keresek Win PE-t windows 10-hez és most a feltöléseid kötött megtaláltam. Egyébként elég régóta tag vagyok az oldalon de feltölteni csak egy hónapja kezdtem, de már elég sok mindent felraktam, ha ránézel a profilomra láthatod. Üdv!

    1. Show previous comments  4 more
    2. Mspityu

      Mspityu

      A datához úgy tudod használni hogy előtte belépsz a prémiumfiókba és utána a böngészőbe beilleszted a linket és a letöltésre kattintasz, akkor az XDM letöltője indul el. Amúgy több szálon tud letölteni. Az MKV fájlokat nem kezeli automatikusan, azokat a jobb egérgomb menüjéből lehet elérni. Ha több fájlt kell egyszerre letölteni akkor a Jdownlodert szoktam használni. Youtube vagy Dailymotion videók letöltéséhez a szintén ingyenes 4kdownoadert, nagyon profi. Az Xdm-et majdnem minden videhosting oldalhoz használom, ha nem működik az adott megosztóval akkor pedig  a tubeoffline.com-ot. Sok sikert, ha bámiben tudok segíteni írjál nyugodtan. Üdv. :rolleyes:

    3. funghy

      funghy

      Szia!

      Köszönöm a választ,maradok a jDownloader-nél,itt gond nélkül le tudok tölteni a prémium előfizetésekkel úgy a DATA-ról mint egy "halom" másik oldalról,nagy sebességgel.

      http://kepcsaszar.hu/image?id=334384&.jpg

      Az egyik oldalon elő tudtam fizetni egy évre a Linksnappi-ra

    4. Mspityu

      Mspityu

      Ok!

      Sok sikert!:)

  2. Szia!

    A hiányzó részeket pótoltam az everwoodnál. Köszi hogy jelezted, de máskor légyszi a profilomhoz írjál, mert esetleges hogy mindig ránézek-e a feltöltéseimre.

    Üdv: Mspityu :)

  3. Szia!

    Tudtál boldogulni a Fanatghiroval? Közben valaki már jelezte az oldalon, hogy neki tökéletesen ment a letöltés és én is láttam. Még egy ötletem van, ha továbbra sem tudsz hozzáférni, lehet hogy a DATA tilt valamiért. Milyen IP címről netezel, mert ha nem magyarországiról, akkor lehet, hogy azzal van valami gond. Írd meg ha nem és megpróbálok segíteni. :unsure:

     

  4. Pótoltam az általad hiányolt részeket, a XIII második évadához. A bejegyzésnél megtalálod.:rolleyes:

×
×
  • Create New...