Jump to content
PirateClub.hu

jeti72

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by jeti72

  1. Sziasztok!

     

    Ha működik még a fórum ... :)

     

    Lenne egy Lark 50.3 navi Win CE 6.0; 480x272 felbontasu kijelzovel, és valami lengyel menuvel, és a hozzá tartozo vavigációs programmal ... erre kellene valami frissebb Igo, vagy hasonló navi program, ami linkeket találtam, már mind halott, illetve a google sem volt ma barátom :)

     

    Köszi a segítséget! 

     

    :)

  2. Kérlek, ha találtál valami megoldást oszd meg velem akár itt akár priviben, mert hasonló gondom van. Előre is köszi!!!

     

    kisebb felbontasut (960x540) kell feltenni, mas forumok szerint, ami kétégetelenul mukodik is, bár szépséghibája, hogy a a képernyő szélén kis csik lathato, mert az Igo nem fullképernyoben fut, bár telefon utan azert mégis majd 7'-on ...

     

    nálam igy mukodik ...

  3. Sziasztok!

     

    1024*600as tabletre keresnék Primo-t.

    Gondom az - amit találtam működő verziót, hogy a képernyő alján lévő gombokat eltakarja a tablet "infósávja", és a gombok fele se látszik.

    Köszönöm!

     

    Van itt letoltheto Primo, de betoltes kozben ... IMEI ellenőrzés ... utana fenn a GPS ikon jelez, hogy keresi a poziciot ... és kilép ... Galaxy Tab2 7' ... Hozzáértő Uraknak erre ötlet?

  4. Sziasztok!

     

    Olyan gondom lenne, hogy nemrég feltelepitett win7nél letoltes kozben az otthgyott gép szépen elmegy alvó állapotba, és ezzel meg is szekitja a netet, ami a laptopba lévő wifi-n keresztul vesz ... anno az elozo gépemmen hosszas kinlodas utana valahogy megtalaltam erre a megfelelo beallitast, de ennek mar joideje .. Valaki tudja, hogy mit kell allitani, hogy ne szakitsa a kapcsolatot, ha pihenore megy a gép?

     

    Koszi!

  5. Hali!

     

    Adott egy gigabyte 1205 gps-es telefon, aminek 400x240es a kijelzoje, és az igo8 hol indul, hol nem, memorianyüglődés miatt ... valami memora felszabadito progi kellene, mert a windows alatt nem talalok semmi allitasi lehetoseget, illetve erre a felbontasta egy primo sem lenne rossz ...

     

    Köszi

     

    J

  6. kicsit láma kérdés ... most hoztam haza egy AMD procis HP-Compaq laptopot, egyik hiperunkbol, és telepitett win7 van rajta, doboza szerint 64 bites ... erre megoldhato a régi office 2003 telepitese? ... az ugyebar 32 bites :S

×
×
  • Create New...