Jump to content
PirateClub.hu

EmO^

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by EmO^

  1. Halioka! Én Mostvetem 1 :

    PowerColor AMD-ATi RadeOn HD3650 512MB GDDR3

     

    Igazat mondva nagyon komoly kari ! nekem kimondottan Gamera kellet!

    http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/powercolor_hd3650_extreme_pcs_edition/1

     

    Az Ára 14.e-ft volt! Most Épen PS3 mas gamekat nyomok a Pcmen! Probáljátok ki nem minden pc futnak a Playstationos gamek de nekm még mielött ez nem volt meg akkor futtotak a ps2es játékok ezekkel: 512mb Ram , Ati Randeon 9550 pro , 3gh proci ! most van 2gb ram és 512mb videokari!

     

    A létezö legjob és legujjabb játékok is futna a gépemen ! sztem leggjobb kari ez !

  2. pár hete barátnő anyjára nyitottam rá éjszaka a budin... nembaj, mert kb 3 napon belül viszonozta X)

     

    Ez loool fáj a pofám a rühügéstöl mert elképzeltem.. x)

     

    Nekem három ilyen sztorim is van:

    Első egy haverommal történt meg.

    Hazavitte a lányt, és ugye a srác szobájában elégé egymásnak estek, takaró se volt rajtuk. Mivel a szobájában volt a ház egyetlen számítógépe, egyszer arra lett figyelmes, hogy nyílik az ajtó, és faterja jön befelé így: "Jöttem megnézni valamit az inter... Majd később!" - és kiment. Mondanom sem kell, hogy a haverom utána leordította a faterja fejét.

     

    A következőt nemrég hallottam a villamoson :P , de mondjuk néztem is nagyon, hogy vannak ilyen hülyék is, akik villamoson - nem is suttogva - tárgyalják ki az ilyen dolgokat <_<

    Na szóval felszállt két elég alkoholista fejű gyerek a villamosra, és elkezdték kibeszélni a szilveszteri házibulit. Egyszer az egyik mondja, hogy ő igencsak összemelegedett az egyik csajjal, és elvonultak kettesben az egyik szobába. Már éppen a végén jártak a dolgoknak, a csaj éppen orálisan készült befejezni az együttlétet, amikor megesett a fájdalmas baleset. A lány állkapcsa begörcsölt, és erőteljesen ráharapott a srác lomposára :o ! A srác azt mondta, hogy kb. 1/2-1 óráig alig bírt menni, és ülni se volt kényelmes.

     

    A következő sztori viszont velem esett meg:

    Tavaly a koli dohányzójába kimentünk szobatársammal, és kint volt két csaj. Köszöntünk, és leültünk velük szembe. Egyszer csak halljuk, hogy az egyik csaj ezt mondja: "Képzeld! Tegnapelőtt elestem és letört az első fogamból egy darab! Azóta nem tudok szopni, mert csikarom a .....!" - Mi azt se tudtuk, hogy hova nézzünk szobatársammal, hogy ne röhögjük el magunkat.

     

    Nagyon komolyak ! halárla röhögtem magam !

  3. HAli ! Nekem is ilyenem van ! Min 20 telom volt már de ez a kedvencem! Nagyon komoly kis cucc! Arra is értem h mikor megvettem 1 éve akkor nyomtam bele egy 4gb mocro SD és vigan viszi máig! De mellesleg jo tudni mellete azt is h közben ez csak 2Gb-ig bövithető! x) B):):excl:

×
×
  • Create New...