Jump to content
PirateClub.hu

SzegediXY

ViP
  • Pontszám

    2,877
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by SzegediXY

  1. Igen, ez majdhogynem így van :) A redstone-nal lehet programozgatni alap szinten. Vannak akik számítógépet összeraktak belőle (8 biteset, ha jól emlékszek)

  2. Valahányszor meglátok egy ilyen képet a játékról mindig elgondolkodom azon, hogy vajon megéri letölteni? :D Az a baj, hogy megkell tanulni játszani, ami időt is jelent persze.

     

     

    minecraft-beach-house.png

    Kicsit modolva van, de szép :) szerintem próbáljátok ki nyugodtan, hatalmas élmény barátokkal játszani :)

  3. Amikor elkezdtem nézni az előzetest, összedőlő épületek, Michael Bay neve, azt hittem, hogy vicc, ilyen kamu trailer. Még ekkora feneket keríteni egy rajzfilmnek, megáll az ész! Persze már a képregényfilmek kezdenek elszürkülni. Bírom a teknőcöket, kár, hogy ejtették az eredeti sztorit Szecskával.

    Hát igen, nem hinném, hogy sok fog maradni a poénkodó pizzazabáló teknősökből :( Kár volt ezt pont bay bácsinak adni, lehetett volna sokkal jobb embert találni a szerepre
  4. Valahol olvastam, most nincs időm utánanézni, de elvileg befuccsolt a The Hateful Eight. Valaki kiszivárogtatta a forgatókönyvet/egy részét. Tarantino ha jól emlékszek csak 4 embernek adta oda, akikben megbízott és azt írta, ha bennük se lehet megbízni, akkor ezt a filmet nem fogja leforgatni, vannak más filmekre is ötletei.

     

    Hankock, ha utánanéznél, nagyon megköszönném. Remélem nem csak kamuhírt olvastam, bár Tarantinotól talán még el is várnám, hogy ezt tegye, akármilyen is a film.

  5. én a Riven nerfnek örülök a legjobban :D Most már csak yasout kellene kicsit megpiszkálni :D

    Még vizsgák meg a sok ZH előtt feljutottam Gold V-ben, szerintem amradok, amíg nincs őj season :D Vagy már az van?

×
×
  • Create New...