Jump to content
PirateClub.hu

davegahan17

Törzstag
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by davegahan17

  1. üdv!!!

     

    a gépemen Windows 7 Home premium LITE van! a minap felakartam nyomni az Assassin's Creedet kicsit játszani... indításkor kiírja hogy Parental control denied access...na ezt nem értem, hogy a LITE verzióbol ez a parental control kivan szedve és sok más egyéb dolog is, hogy kisebb gépigényű legyen a windows de mégis kiírja:D ami nincs az hogyan működik és akadályozza az indítást??:D kikapcsolni nem lehet mert...nincs benne a Windowsba:D remélem tudtok segíteni:D

  2. Segítsetek! Mennyi az esélye annak, hogy terhes legyen a barátnőm? a következőt csináltuk: Óvszerrel szeretkeztünk mind a ketten el is mentünk ahogy kell után kb 40 percre rá megint szeretkeztünk óvszer nélkül mindössze pár percet...Ilyenkor ugye nehezen megy el a férfi és attól tartunk h terhes lett e.Majd megöl az ideg bennünket...Nem élveztem belé de félek azoktól a bizonyos "előcseppektől." de még nem is éreztem h elmennék de akkor is tartok tőlük mennyi lehet az esélye h ő terhes? ezen rágódunk ennyire még sose vártam h megjöjjön.

  3. Lenne egy kérdésem!

     

    Akusztikus gitárom akarom megtisztítani. a fogólapot! és írták egy oldalon, hogy szedjem le a húrokat és úgy mert úgy könnyebb. Nade egy máik oldalon azt is olvastam, hogy nem tanácsos levenni a húrokat mert a nyakat a húrok állandó nyomás alatt tartják és ha levesszük akkor ez a nyomás megszűnik és a nyakba levő fém merevítő is totál és annyi az egésznek! Ti mit gondoltok erről??

×
×
  • Create New...