Jump to content
PirateClub.hu

W.A.S.P.

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by W.A.S.P.

  1. megint sikerült beleolvasnom egy vitába az igénytelen öltözködésről. nem egészen értem, a fekete ruhát miért azonosítják a legtöbben az igénytelenséggel? én azt tartom igénytelennek, amikor a srác szakadt, terepmintás nadrághoz egy sáros(!) pólót és egy gumicsizmát húz, a hátáig érő haja pedig jobboldalt fel van nyírva. és akkor itt még lehet kombinálni, csajoknál szakadt harisnyához egy rövid, piszkos szoknya ugyanilyen gusztustalan, legyen az kék vagy sárga.

     

    Az a terepmintás gatyás srác szerintem munkaruhában volt, de mindegy. Ha dolgozol, a legszarabb ruhádat veszed fel te is, nem? Mondjuk függ attól hogy milyen munka... :)

     

    /Az üzenetedből azt vettem ki hogy tényleg láttál ilyet./

  2. Jaj de jó. Hiányoztál ide, mint palacsintából a szar... Nem is tudom, mi dobta volna föl jobban a topicot. Ezek amúgy hány évesek? Amióta gépközelbe engedtek, soha egyszer se jutott volna eszembe így írni bármilyen fórumba.

     

    Azért te is elég fiatal vagy. :D

     

    Am. hogy merik egymás mellett említeni a 2 stílust? :D:angry:

  3. 1. Pink Floyd

    2. Genesis

    3. Jethro Tull

    4. Yes

    5. Rush

     

    Mindenképpen ebből a 5-ból valamelyik, de inkább a Pink Floyd.

     

    A többit nem nagyon hallgattam még. Ehhez az 5 ismert együttes-hez nem nagyon lehet hasonlítani őket. (ha van még ilyen klasszikus, csak nem is merem, szóljon valaki)Ill. próbálkoztam, de marhára nem tetszett. A Dream Theater se tetszett nagyon, de csak az első lemezüket hallgattam.

×
×
  • Create New...