Jump to content
PirateClub.hu

daray

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by daray

  1. szánalmas ez a benyitez...ez beszél a tiszteletről??? az is szánalmas, hogy Anglia legsikeresebb klubjából egy spanyol válogatottat csinált, ami Gerard nélkül SEMMIT se ér... ez beszél, aki még mindig a 2005-ös BL győzelemből él? még a nevét se vagyok hajlandó leírni mégegyszer...

     

    Ezt te sem gondolhatod komolyan, maximum akkor, ha nem követted azokat a tisztességes nyilatkozatoktól mentes megnyilvánulásokat, amikkel Ferguson megalázni próbálta az ellenfél csapat mesterét. Inkább ez a szánalmas! Benitez legalább nem mocskolódott, mint Sir Alex.

    Teljesen objektíven szemlélve -, hogy csak az utóbbi eredményekből szemelgessünk - a 4:1-es zakó a Liverpool-tól, vagy a május 16.-ai erősen izzadságszagú és ötlettelen gól nélküli döntetlen az Arsenal-al (ez az angol sajtóban megjelent jelző, és a MU-nak szólt...) és a 2:0-ás pakk amit a Barcától kaptak, elég pontosan mutatja az értékekeit a csapatnak. Bele sem merek gondolni, hogy mit kaptak volna a Hiddink-féle Chelsea-től... :)

    Nem vitázni akarok, csak tényeket közöltem, illetve a véleményem, mert kezdett forgató lenni ez az indokolatlan MU-eufória :)

     

    Egyébként gratula a klubnak a bajnoki címért.

     

    üdv ;)

×
×
  • Create New...