Jump to content
PirateClub.hu

csasa94

Törzstag
  • Pontszám

    91
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by csasa94

  1. Tapasztaltad már esetleg te saját kezűleg, hogy valóban melegedik-e? Nem vitás, ha eszetlenül használják csak azért hogy aztán lehessen rosszat írni róla akkor persze hogy melegedik. De minden telefon melegedik... "okoska" <_<

     

    Na és te tapasztaltad? Én nem, de olvastam, és gondolom közzé teszem "okoska"!!! <_< Az igaz, h mindegyik melegszik, de az Iphone a kelleténél jobban! Ezt maga a cég is elismerte, de javítják!

  2. Manapság már szinte mindent el lehet érni a technikával, köszönhetően az újabbnál újabb fejlesztéseknek. Egy hacker fogott egy új iPhone 3G S mobilt, egy jailbreak "törő"programot és nem árthat még melléjük egy nyílt forráskódú emulátor, amely keresztplatformos, x86-os változat.

     

     

    Ha tényleg tudja az illető, hogy mit akar, akkor nem is kell neki túl sok idő ahhoz, hogy ráhegessze az iPhone-ra a Windows 95 operációs rendszert. Némi üröm az örömben, hogy tényleg csak emulátor segítségével fut a telefonon a számítógépre írt OS, valamint hogy a boot ideje akár 5-10 perc is lehet, de azért ez mégsem egy mindennapi látvány!

     

     

    És a videó:

    http://www.youtube.com/watch?v=zMmDQpfCcMs&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=zMmDQpfCcMs&feature=player_embedded

  3. Nekem ideig mindig SE telefonom volt, de soha nem volt szervizben. (Csak el ne szóljam magam. :D)

    Szüleimnek Nokiája van, az sem volt szervizben egyszer sem,pedig már nem mai teló az övéké. Szerintem mindkettő márka strapabíró.

     

  4. Na, mi van akkor, ha olyan részeg vagy, h már a földön hemperegsz és begurulsz az árokba, és közben szakad az eső? :lol: (Egy nagyon elázott "mind a két értelemben" fickó olyan részeg, h úgy beindult a lejtőn, h azthittem, h ő üti el a kocsit, nem fordítva. Szegény már a csoszogó szaladás közben úgy előre dőlt, h hanyatesett, jó beverhette magát. Most a szemközti vizesárokban hempereg és morog, innen jött az ötlet. :D Ami durva, az az, h téli kabát van rajta. :lol: )

     

    Várom a hozzászólásokat, h ti mitt csinálnátok ilyenkor. :D

×
×
  • Create New...