Jump to content
PirateClub.hu

guti73

Veterán
  • Pontszám

    84
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by guti73

  1. On 12/3/2020 at 1:40 PM, demetergyulane said:

    Kathryn Wallace-Ha az életed nem elég nagy katasztrófa, szülj még egy gyereket!
    2020 jun 1  pdf


    covers-607496.jpg

    „Olvasás közben olyan érzésem van, mintha a legjobb barátnőmmel csevegnék egy csésze kávé vagy egy pohár… legyen két pohár… bor mellett.” – Jaffareadstoo

    „Egyszerűen tökéletes… Vicces, megható és nagyon mai! Imádtam!” – NetGalley

    „Hihetetlenül vicces! Nem kell anyának lenned ahhoz, hogy elolvasd ezt a könyvet, tudom, mert nekem sincs még gyerekem. Mégis nagyon hasznosnak találtam (na nem a gyereknevelős részét, az baromira ijesztő!).” – GoodReads

    Azt hitted, megúszod a napot idegösszeomlás nélkül? Hiszen anya vagy!
    Egy elviselhetetlenül hosszú nyár után a kölykök végre újra az iskolapadba ülnek, Gemma és Becky pedig fellélegezhet. Hol is vannak azok a borospoharak? De miért is olyan büdös az a Sauvignon Blanc? Bingó. Még alig heverte ki az előző botrányos szülését, Becky újra várandós…
    Ha ez nem lenne elég, nyáron a suli egyik szárnya is totálkáros lett egy iskolai tűzben, és ha nem gyűjtenek össze több tízezer fontot, a srácok mehetnek egy összevont intézménybe, aminek az igazgatója amúgy is egy fafejű sznob. Gemma és Becky a Pénzgyűjtő Iskolai Csapat nem túl lelkes tagjai lesznek, így aztán Gemmának az új szerelemre alig marad ideje. Beckyt beszippantják az erőszakos anyucicsoportok, és ha nem volt elég a két gyerek, most majd hetente több órában hallgathatja a természetes, háborítatlan szülésről ömlengő gurukat is.
    No de ez mind semmi Miss Thompson és nagyratörő diákszínpadi terveihez képest: vajon a főnix és vele a gyerekek megmentik-e az iskolát a bezárástól? Vagy újra Avának kell kezébe vennie a dolgokat?
    A népszerű blogger és tehetséges regényíró, Kathryn Wallace az Amazon #1 bestseller szerzőjének új könyve. A Vannak tökéletes anyák, csak nekik még nem született gyerekük után egy újabb észbontóan vicces könyv, amelyben megelevenednek a szülőség legőrültebb, legizzasztóbb és legszebb pillanatai.

    letöltés 

     

    
    https://mega.nz/file/ubJHWARb#I0vq95GC1HP9jDhuKDmRRIzZHXG_MLgHGgO8lUwGBvk

     

    -

    Aki ilyek könyvet ír , és így vélekedik, annak teljesen felesleges szaporodni''

    • Like 2
    • Thanks 2
  2. 6 órával ezelőtt, breqq said:

    az Idegen bolygón született (Vénusz trilógia 3) link valóban sérült, több -- egészen pontosan 3 -- UTF-8 BOM (EF BB BF) is van a közepében

    ez a weblapon helyesen jelenik meg, ezek szerint a te letöltésvezérlőd is képes kezelni, de a böngésző (chrome, firefox, edge) már nem csak hogy nem nyitja meg, de még URL-nek sem ismeri fel

    a helyes link (ami tehát a jelen web lapon pont úgy néz ki, mint a hibás):
    https://mega.nz/file/8ktWkJgJ#hX03kqAm2418b6GIuPXmPmTP-Dl2dIAQRv8LFxu4eB4

    A hiba a Te készülékedben van!! Vagy 8 böngészöt próbáltam, mindben működik!

  3. On 10/25/2020 at 9:40 AM, KacsaTalpa said:

    Clark Ashton Smith Sarki regék mobi és epub
    Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai   doc
    Orson Scott Card: Bűvölet  pdf és epub
    Arthur D. Howden Smith: Szürke Hajadon   pdf és doc
    Abraham Merritt Istár hajója mobi és epub
    Robert E. Howard: Cormac Mac Art és a vikingek   epub és docx

    https://mab.to/nNJuGYHV2

    Jo Walton: A király békéje  mobi
    M. R. James: Szellemjárás Angliában   pdf
    M. R. James: Sötét örökség   pdf
    Robert E. Howard: Bran Mak Morn és a piktek   mobi és epub

    https://mab.to/w1AzFLAYb

    mindenféle formátumban; akinek van kedve és tapasztalata, az egységesítheti.

     

    On 10/25/2020 at 8:37 AM, KacsaTalpa said:

    Alfred Bester: Az Arcnélküli Ember 

    Alfred Bester: Az Arcnélküli Ember

    https://mab.to/PMmbKx0Hm

    (A link két napig él. Át kell tenni a gyűjteménybe és utána ezt a posztot törölni.)

     

    On 10/25/2020 at 8:46 AM, KacsaTalpa said:

    Atka-manó   -   segített:

    Stanley G. Weinbaum: Kalandok a Naprendszerben

    https://mab.to/sPCQqs2tM

    Ezeket a könyveket nem lehetne a Mega-ra feldobni, hogy azok is élvezék, akik csak hetente járnak ide? THX!

  4. covers_516207.jpg?1540666813

    A robotokat, főleg az ember képére és testfelépítésére alkotott robotokat lehet szeretni, lehet tartani tőlük, de az biztos, hogy fontos és nélkülözhetetlen szerepet fognak betölteni az emberiség jövőjében. Így létezésük jelentősége vitathatatlan.
    Ma még csak egyszerű munkavégzésekre használjuk őket, de küszöbén járunk a kornak, amikor a gépeket mesterséges intelligenciával felruházva az ember teljes jogú társává tehetjük.
    Az idő eljövetelével újabb problémával találkozunk, hogy a robotoknak lehetnek-e azonos jogaik az emberrel, bármit el kell-e tűrniük, vagy a mesterséges intelligenciához mesterséges érzelmek is társulnak, és így megbánthatók annyira, hogy küzdeni kezdenek az alárendelt szerep ellen.
    Szerzőink ezzel a dilemmával foglalkoznak az ember vagy éppen a robot szemszögéből vizsgálva a problémát.
    A kötet egy antológiasorozat első része, amelyben a magyar nyelven alkotó kezdő és már publikált írók legjobb műveit mutatjuk be.

    https://mega.nz/file/ApEFyKSa#F9SbjqHV8HlNkJ8e7BRpkq2Maa7bzS8F4Lm4e6qJqCI

     

    covers_551986.jpg?1566933240

    Robotok, emberek, implantátumok és a nagyon távoli jövő. Ezzel a pár szóval jellemezhető kötetünk, amelyben tizenöt kiváló novella kapott helyet.

    Lehet jóra és számítóan gonoszra használni a technológiát, ahogy az embereket is lehet jólelkűként és számító gonoszként jellemezni. A környezetünket mi alakítjuk, és a távoli jövőt is csak az fogja meghatározni, hogy napjainkban hogyan viszonyulunk hozzá, és mivé formáljuk azt.

    Maga a technológia soha nem jó vagy gonosz, az ember változtatja ilyenné vagy alakítja olyanná. Lehet, hogy a jövőben félni fogunk a gépektől, félni fogunk az átalakított emberektől, vagy félni fogunk akár a többi embertől is, de érdemes megismerni a lehetőségeinket, érdemes megtudni, hogy íróink milyen lehetséges veszélyeket és azokból milyen lehetséges kiutat tárnak elénk, hogy felkészülhessünk mindenre, és hogy a mában ne kelljen tartanunk a jövőtől.

    https://mega.nz/file/EwERmIrY#LTJKi4d2UfoxUTjKjTv-zv8tf_Jd2C8HTbFRGBWF2ls

    • Like 5
    • Thanks 15
  5. Tad Williams amerikai

    1957. március 14. (San Jose, Kalifornia) –

    Teljes név Robert Paul "Tad" Williams
    Honlap tadwilliams.com

     

    covers_70009.jpg?1395365825

    Virágok háborúja

     

     

    Theo Vilmos élete hamarosan gyökeres fordulatot vesz, és egyáltalán nem jó irányba.

    Nem mintha eddig is különösebben teljes lett volna – hiszen az utóbbi évtizedet énekesként töltötte számos, a legkevésbé sem sikeres észak-karolinai rockbandában. De persze mit tehetne ő ez ellen? Amikor a barátnője, Cat teherbe esik, kiválónak tűnik az alkalom, hogy feladja végre felelőtlen álmait, és lenyugodjon. Egészen eddig csak lebegett a világban – az, hogy jóképű és vonzó, több tekintetben előnyös volt, ám ezzel az életében nem sok mindenre vitte, és valahogy sosem találta a helyét. Egyetlen olyan hely volt az egész világban, ahol valóban otthon érezte magát, ahová mindig is tartozott; a színpadon, a zenétől mámorosan tiszta szívből énekelve. Ez azonban különösen éretlen életfelfogás egy harmincéves férfitól. Most, hogy Cat gyereket vár, minden megváltozik. Theónak is követnie kell a változásokat. 

     

    Tad Williams: Tündérvidék – A qarok háborúja

    A qarok háborúja (Tündérvidék 1.)

     

    Generációkon keresztül az Árnymezsgye jelentette a határvonalat az emberek lakta földek, és nem emberi ellenségeik, a halhatatlan qarok által uralt, az emberek számára immár elveszett északi territóriumok között. Most azonban, évszázadokkal létrehozása után ez a határvonal megindul, és azzal fenyeget, hogy elnyeli az emberek által lakott földeket, így Délgyepű királyságát is. Varázslattal életre hívott sötétség telepszik a világra: burjánzik és terjeszkedik, akár egy gonosz erdő, és mindazok, akik akaratukon kívül belekerülnek a qarok által teremtett mágikus homályba, örökre elvesznek, vagy örökre megváltoznak…

     

    Tad Williams: Tündérvidék – Árnyak és menekülők

    Árnyak és menekülők (Tündérvidék 2.)

    Egyetlen esztendővel korábban még béke honolt a Gyepűsi Királyságokban, a trónon az Eddon család ült, Délgyepűben és az északi kontinensen pedig minden a legnagyobb rendben volt.
    A család mostanra darabokra szakadt. Olin Eddon király egy távoli országban raboskodik, örököse, Kendrick halott – árulás és fekete mágia okozta a vesztét. Kendrick húgát és öccsét ugyancsak többször próbálták megölni, sikertelenül. Miután az apjukat és a bátyjukat elveszítették, a királyi ikrek, Barrick és Briony minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a királyságot egyben tartsák.
    Barricknek azonban nyoma vész egy eleve bukásra ítélt csatában, amelyet az emberek a halhatatlan Éjkorány népének seregei ellen vívnak, Briony pedig kénytelen elmenekülni a kastélyból. Éjkorány népének serege a kortalan boszorkányharcos, Yasammez vezetésével az egész északi területet elfoglalja.

    Tad Williams: Másvilág – Az arany árnyék városa I-II.

    Az arany árnyék városa I-II. (Másvilág 1.)

    A kalandok kora lezárult. Az élmények átvonultak a szuperszámítógépek virtuális világába. Ez a titkokkal övezett, új világegyetem vad álmok és rémálmok hona, ahol a képzelet csodái valósággá válnak. Kalandjátékok földje, melyekben csak a kiválasztottak játszhatnak. Egy világ, melyet mérhetetlen vagyon tart mozgásban. Két generáció legjobbjai dolgoztak a megvalósításán, de mire létrejött olyasmivé vált, amire senki sem számított… Ez egy más világ. A MásVilág. A megsokasodott emberiséget anyagi és szellemi hulladékokkal eteti a Földön uralkodó Grál Testvériség, a világhálóval tőrbecsalt gyerekek tudatával táplálkozó polip, amely előtt sorra esnek el a szabadság utolsó végvárai. Csak kevesek ébrednek rá a veszélyre. Csak ők képesek a különös, csábító, de kockázatokkal teli világ kihívásaival.

     

    Tad Williams: Másvilág – A Kék Tűz folyója I-II.

    A Kék Tűz folyója I-II. (Másvilág 2.)

    A kalandok kora lezárult. Az élmények átvonultak a szuperszámítógépek virtuális világába.............

     

    https://mega.nz/file/lskzGRZb#ORtyAHV4cY7nSBKd0z-cO7cFAnS9-5-eh1a0s3f28Mc

     

     

    • Like 5
    • Thanks 12
×
×
  • Create New...