Jump to content
PirateClub.hu

mynix

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by mynix

  1. @thekera - Igen, ahogy írtad pont úgy csináltam eddig, hogy viszonylag kis index képeket csináltam belőle és rákattintásnál teljes méretben lehetett megnézni, csak ugye így hol az egyik oldal hol a másik nem látszik kell hozzá a görgetősáv, ami nem igazán nyújt kellemes és esztétikus élményt.

     

    @ica Az Office program családban van ez a Publisher, amit ők használnák, még a 2003-mas verzió.

    Ezek a programok nagyon szépek, meg jókat írnak róla csak drágák és a kezelés sem valami egyszerű, ami így a demóból kitűnik.

    Mielőtt itt kérdeztem volna google-ztam a témára és igen fizetős helyet rengeteget találtam, ahol jó pénzért megcsinálják helyettem...csak hát ugye. Én kis naív úgy gondoltam, hogy oké nem lesz egyszerű, de csak meg tudom csinálni.

  2. Sziasztok, remélem tudtok segíteni, vagy linket adni hol nézzek utána a dolognak.

     

    Van egy újság mely lapjait a Publisher-el szerkesztik, nem tudják rendesen elmenteni (pedig én is néztem, hogy van weblapként mentés meg hasonlók, de semmi haszna - számomra), ezért én valami úton módon .jpg formátumban kapom meg. Ezek pedig nagyon nagy képek a honlapon mikor felteszem. Ha lekicsinyítem, akkor meg ugye a pixelek vesznek el és csúnya olvashatatlan lesz a kép.

     

    Olyasmit szeretnék csináltni mint pl. a Dm honlapján van, hogy az újság online lapozható és ha valaki szeretné, akkor bizonyos részek nagyíthatóak.

     

    Ebben szeretnék segítséget kérni. Teljesen kezdő vagyok a weblapszerkesztés terén, ráadásul szőke is így ha kérhetem valami könnyed érthető formában, ha valaki tudna válaszolni megköszönném.

  3. Nagyon gondolkodom egy ilyen telefonon.

     

    Ez lenne az első érintőképernyősöm és az a bajom, hogy félek az ujjlenyomatok nagyon látszódnak a kijelzőn és folyton tisztítanám.

     

    Játékokat, változatos menüket - szín ilyenek lehet letölteni hozzá?

     

    Az LG, mint márka a telefonoknál már bizonyított én többre értékelem, mint a Nokiákat. Úgy 10-20%-al több egy teló, csak mert a márka Nokia, annyival az én szememben nem ér többet, semmiképpen sem.

     

    Rengeteg telefonom volt már és a Sony Ericsson a nyerő eddig, csak azoknak most nincsen igazán ütős darabjuk. Most egy SE W890i-m van és nagyon rendben van a készülék.

×
×
  • Create New...