Jump to content
PirateClub.hu

jimmike10

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by jimmike10

  1. Sziasztok. Van egy hatalmas problémám és eddig senki nem tudott segíteni: adott a számítógépem és egy terayon modem+t-comos internet. Pontosabban az internet csak lenne, mert kb 1 hete nem oszt ki IP címet a modem. Egy sárga felkiáltójel közli mindezt velem. Tegnap kijött a szerelő és azt mondta, hogy rossz a gépem, mert a modem jó...Sebaj, este átdugtam USB-re, és majdnem hanyatt vágódtam------>volt net...2 percig, mert akkor újra elment. Csak akkor jön vissza, ha KIHÚZOM a koaxkábelt, és resetelek...Na ennyi, ha tudtok segíteni, megköszönném.

    Mindenkinek boldog karácsonyt, meg internetet kívánok...

     

    Szabó Imre

  2. Sziasztok. Nem tudom, hogy a megfelelő helyre írok-e, de szükségem lenne egy olyan videómegosztó oldalra, amelyre fel tudnék tölteni kb. 70 percnyi anyagot...sajnos a youtube-ra nem lehet csak 10-et.

     

    Köszönöm a választ.

     

    Imre

  3. Sziasztok.

     

    Arról lenne szó, hogy kiépítettünk a cégnél egy 1Gb-es hálózatot, és most vettük észre, hogy az egyik gépen nincs szabat hely a hálókártyának- CSAK HA PCI-EXPRESSES...Eddig nem is lenne gond, csak az, hogy égen-földön nem találok ilyen. Tudnátok mutatni boltot, ahol lehet ilyet rendelni???

     

    Köszönöm a segítséget: Imre

×
×
  • Create New...