Jump to content
PirateClub.hu

georg1111

ViP
  • Pontszám

    325
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

Posts posted by georg1111

  1. A lényegen akkor sem változtat - még akkor is érdemesebb 2GB RAM felett 64-bites rendszert használni. Nem tagadom, lehetséges, hogy kezeli a 32-bites rendszer is 4GB-ig a memóriákat, a 64-bites rendszer akkor is jobb választás. Nem rég 32-bites rendszert kényszerültem telepíteni a gépemre - 4GB RAM, nem volt kéznél 64-bites Windows telepítő -, és nálam észrevehetően belassult a gép, mivel a 32-bites rendszer nem használja olyan bátran az erőforrásokat (és ez játékok alatt is megnyilvánul). Bárkit megkérdesz, mindenki azt fogja ajánlani, 2GB RAM felett 64-bites rendszert ajánlott telepíteni.

    • Upvote 1
  2. Szerintem Októberben vagy Novemberben mindenképpen kiadják. De én a Szeptembert valamiért mindenképpen esélyesebbnek tartom, mert az október-november nagyon sűrű nagy címek szempontjából. (Alien, Far Cry, Battlefield, Call of Duty, meg egyebek, amik nem jutnak eszembe)

    • Upvote 2
  3.  

     

    Vége a várakozásnak. Tűzijáték, földrengés és minden különleges mellékhatás nélkül történt meg a Grand Theft Auto V PC bejelentés. A Rockstar egy trailerben erősítette meg, hogy a Grand Theft Auto V a PlayStation 4-es és az Xbox One-os porttal együtt érkezik majd.

     

    Az alább látható trailerből is látszik, hogy a Rockstar fejlesztői nem egymás haját fonogatták az elmúlt hónapokban, hanem valóban igyekeztek felkészíteni a tavalyi év sikerjátékát a jelenlegi generációra.

     

     

    A Grand Theft Auto V PC megjelenés tehát idén ősszel esedékes  De jó érzés ezt leírni. Pontos dátumot egyelőre nem közölt a Rockstar, de amint megtudunk valamit, azonnal szólunk.

     

    UPDATE: A Rockstar közben kiadott egy hivatalos közleményt, amiben elmondta, hogy a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os változata különböző grafikai és technikai fejlesztéseket is tartalmaz majd, úgy is mint finomabb textúrák, forgalmasabb utcák és magasabb felbontás.

    A Közleményből az is kiderült, hogy össze tartalom, ami a GTA Online megjelenése óta bekerült a játékba (fegyverek, munkák, autók, testreszabási lehetőségek), azok mind belekerülnek a jelenlegi generációs kiadásba is. 
    A GTA 5 PC-s verziója még egy exkluzív funkcióval is gazdagodik. Érkezik egy játékbeli videószerkesztő program, amivel a játékosok felvehetik a játékmenetüket. 
    Forrás: gamestar.hu

     

    • Upvote 3
  4.  

    Vettem egy elég gyors 8 GB-os Pendrive-t, és szerettem volna rátenni egy Win 8.1-et, bootolósan, a "Windows 7 USB DVD Download Tool" segítségével.

    Elindítja a formázást, és hibával kiszáll, hogy kezdjem előröl. Ezt próbáltam a fellelhető "Kori" változatokkal, és másokkal is, de egyikkel sem sikerült.

    Találtam olyat, /USB-DVD-tool.exe/ ami ezt írja: "ÉS AMI FONTOS EZ A PROGI MÁR ELFOGADJA A NEM EREDETI WINDOWS 7 ISO-T IS !!!

    Az eredeti szoftver csak eredeti windows 7 lemezről készült iso-t fogad el , ez a progi át lett alakítva."

    Ezzel is próbálkoztam.... ugyanaz.

    Mit csinálok rosszul?

    Köszi.

     

    Próbáld meg a Rufus nevű programmal megcsinálni.

    • Upvote 1
  5. Nos, Én Win8-on már a kezdetek óta MSE-t használok, és nagyon jól végzi a dolgát. A működése az teljesen észrevétlen, és ha valami nagyon gyanús, akkor rögtön szól. Én még egy darab vírust nem nyeltem be, pedig eléggé sok dolgot töltögetek.

    • Upvote 1
  6. Én ezt az üzenetet kaptam, az egészet úgy másoltam ki, ahogy volt. De szerintem most a témák törlése, valamint a tiltólistára vétel a lényeg.

     

     

    Te ezt este fél 11-kor írtad, a tiltólistára vétel és a témák törlése már 3 órával korábban, negyed nyolckor megtörtént!

    Lásd:

    http://www.pirateclub.hu/topic/5960897-tilos-felt%C3%B6lteni-a-topikban-szerepl%C5%91-anyagokat/

    -bakfan

     

    Bocsi, Én ezt nem láttam, gondoltam megosztom! -georg1111

  7. Ezt az üzenetet kaptam brandyman nevű felhasználótól:

     

    Tisztelt georg1111, 

    Bakfan kollégád sajnos kijelentkezett, mire olvashatta volna az üzenetemet, így téged kérnélek meg az alábbiakra: 

     

    "ncorefilmek" felhasználó feltöltötte mindkét könyvem szkennelt változatát, amelyre én nem adtam engedélyt számára.
    Szerzői jogaimra hivatkozva tisztelettel kérem a feltöltés eltávolítását, valamint lehetőség szerint tiltó listára felvételét. 

    A könyvek "PLC programozás kezdőknek" címmel szerepelnek. 

    Köszönöm a segítséged! 

    Üdv: Bablena András

    Passzolom!

     

  8. A szerintem a lemezzel van gond. Miből gondolom ezt? Abból hogy:

     

    1. Én még sosem találkoztam olyan géppel, amire alaplap miatt nem ment volna fel egy oprendszer. Processzor miatt viszont annál inkább.

     

    2. Ha a Vista felmegy, akkor a 7-nek is fel kell mennie, mivel a 7 hasonló alapokra épül mint a Vista. Ezért van az, hogy a Vistás driverek gyakra jók a 7-hez is.

     

    Tölts le egy másikat (lehetőleg érintetlen, MSDN-es verziót), és írd ki! Hidd el, jó lesz! Ha viszont mégsem jó, akkor az lesz amit hankock írt, de ezt erősen kétlem.

  9. Én most olvastam, hogy lehet, hogy nem véglegesen írták ki. Itt olvastam:

    http://www.gamestar.hu/family-guy-megsem-vegleges-a-csaladtag-halala.html
    

    Akinek nem esett volna le, hogy ki nincs a képeken, akkor az írjon, és akkor leírom.

×
×
  • Create New...