Jump to content
PirateClub.hu

NagyDave

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by NagyDave

  1. Az a helyzet, hogy Windows 7 rendszeren nem sokkal a telepítés után "akadva" tűnik el a tálca automatikus elrejtésnél, mikor elhúzom onnan az egeret. Mikor még feltelepítettem, akkor egy ideig rendesen, gördülékenyen tűnt el. Valamint néha villan a kép is, egy pillanatra elsötétül, de aztán minden visszajön. Hozzá kell tennem, hogy fent van a videókártya legfrissebb drivere. nVidia GeForce 8800 GT videókártyám van. Ha csinálok egy másik felhasználói fiókot és azon jelentkezek be a winre, akkor ott nincs ilyen tálca problémám. Legalább is addig a kis ideig, amíg ezt kipróbáltam, addig nem volt gond. Ha valaki tud, kérem segítsen! Fontos lenne :) Előre is köszi! :)

  2. Ezen a linken találjátok

    a Dobok egy szmájlit blog oldalt, amin csupa spamelo dolgot találhattok. Vannak vicces képek, képregények, diagramok és még sok mással is fog bővülni. Érdemes minden nap meglátogatni a blogot! Nézd meg és ha tetszik, akkor lájkold! ;)

  3. Ha a zenekarra gondolsz,akkor kedvelem,szeretem a zenéjüket.Ha meg a földrajzi képződményre,akkor annyit,hogy:szép :lol:

     

    Mit gondolsz Howard Stern-ről?

    Ha így nem ismerős akkor talán film alapján:Intim részek.

×
×
  • Create New...