Jump to content
PirateClub.hu

bence2008

Veterán
  • Pontszám

    773
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    126

Állapot frissítések posted by bence2008

  1. Ha megnéznéd a tiltott Gyilkos Joe vagy A rajtaütés vagy Dredd filmet FULL HD-ban vagy 3D FULL HD-ban (Dredd) magyar szinkronnal datás (prémium) linkekkel írj p.m-et vagy emailt.

  2. Ha megnéznéd a tiltott A rajtaütés vagy Dredd filmet FULL HD-ban vagy 3D FULL HD-ban (Dredd) magyar szinkronnal datás (prémium) linkekkel írj p.m-et vagy emailt.

    1. Show previous comments  6 more
    2. Attici

      Attici

      Lehet, hogy sokszor kattintottam. Bocsi!

    3. tattilat

      tattilat

      szia

      engem érdekelne a dredd 3d ben

      Data Prémium

      Előre köszönöm

    4. tattilat

      tattilat

      szia

      engem érdekelne a dredd 3d ben

      Data Prémium

      Előre köszönöm

  3. Ha megnéznéd a tiltott Dredd filmet FULL HD-ban vagy 3D FULL HD-ban magyar szinkronnal datás (prémium) linkekkel írj p.m-et vagy emailt.

  4. Megint behányt a data - türelem!!!

  5. A qrvq data, nem elég hogy 2 hetente töröl majd 1TB-ot, ráadásúl most behányt egy szerverűk és össze-vissza tünnek el a partok.Nem mindent tudok pótolni!!

  6. 2 extra 2 nap alatt BD 25 és BD 50 formátumban datára:)

  7. A data ma elkzdett "elromolni": Egy csomó feltöltésemből nem elérhető 1 vagy több part.SEm én nem törőltem, sem jogsértő email-t nem kaptam.Írtam nekik várom a választ. Ma jött a válasz: Kedves ....! A probléma javítását megkezdték kollégáink, remélhetőleg minél hamarabb megoldódik. Türelmét és megértését köszönjük! Üdvözlettel: Dénes Data.hu

  8. Ma jött a válasz: Kedves ....! A probléma javítását megkezdték kollégáink, remélhetőleg minél hamarabb megoldódik. Türelmét és megértését köszönjük! Üdvözlettel: Dénes Data.hu

  9. A data ma elkzdett "elromolni": Egy csomó feltöltésemből nem elérhető 1 vagy több part.SEm én nem törőltem, sem jogsértő email-t nem kaptam.Írtam nekik várom a választ.

  10. Megszoktam, jobb az oldal mint volt,.

×
×
  • Create New...