Jump to content
PirateClub.hu

varmil

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by varmil

  1. egyetértek ezzel! szerintem is nagyon ott van és én nagyon sokáig csak anonim-ot hallgattam napokig vagy tovább B) ! én csípem

  2. Nagyon sokat számít az is h mien aláfestés megy a szöveg alatt! Mert nem mindegy h holvan a hangsúly meg stb.! Azt hiszitek h ez oan egyszerű! De hiábais próbálom\próbáljuk elmagyarázni oanoknak akiket nem is érdekel! Szal ezeken a dolgokon elég sokat lehetne vitázni! B)

  3. Nem mondtam h kötelező csak magyart hallgatni! Csak én igy vagyok h jobban szeretem a magyart mint a külföldit! De persze ebben is megoszlanak a vélemények! Ahány ház, annyi szokás! ;):)B)

  4. Nekem a külföldi rap annyira nem nagyon jön be, mert ugye nem értem h mit szövegelnek bár elképzelésem az persze van róla! Nyelvtudásom meg nem nagyon van! Ezért is jobban szeretem a magyar rappet meg persze magyar vagyok és ezt megköveteli a magyarság! B)

  5. eyeless: ez a te véleményed,és én ezt elis fogadom tőled! Tudod nem várhatom el azt h mindeki szeresse ezt a műfajt. Aki meg szereti az biztos nem azért szereti mert szar!

     

    Robinho11:Még nem halottam vagy csak nem emlékszem de meghallgatom!

×
×
  • Create New...