Jump to content
PirateClub.hu

csaby16

Veterán
  • Pontszám

    60
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by csaby16

  1. Sziasztok. Most par napja keszitettem egy weboldalt es persze hozza forumot is. Az egyetlen baj, hogy kulfoldiek reggel es reklamoznak, hogy tudnam ezt megalitani. Phpbb 3.0.10-es verziut hasznalom.

  2. Sziasztok, mar majdnem keszvan a weboldalom designe, olyan weboldald keszul h kulonbozo idajak lehet nyernyi. azt szeretnem h aki reszt akar venni, az jelenkezhessen be egy emailcimmel es kapjon egy foraskodot es ahany rakattintanak arra a linkre azt irja ki. ezt hol kaphatnam meg?

  3. Helo, utanna neztem a netten de nemtom pontosan h h mondjak, csak annyit szeretnek h akik nezik a blogom vagy a weboldalom be tudjanak regisztralni vagyis csak az email cimeket adjak meg ahova tudom kuldeni az infokat, nem kell nev, jelszo s ilyensmi. Csak egy emailcim es oda tudjak minden nap iinfokat kuldeni, kox

  4. Sziasztok, a VirtualDubMod progit hasznalom es amikor pl 2 videot egybe rakok majdnem 1 giga(az elso 34 mb es a masodik 55mb), es olyan is van h amikor egy 100mb videot kette vagok mind a ketto 700 mb miert????

     

    Egy 50 mb videoba rakok egy 3.4mb zenet es lessz 1.02gb, ezt hogyan lehet megoldani???

  5. ennel tevedtem valamit, vagy a web page maker v2-nel amikor beirom ezt akkor kell irni <html> es <body>-t

     

    <OBJECT WIDTH="400" HEIGHT="400" id="stripwhite" ALIGN="">

    <PARAM NAME=movie VALUE="c:\Weboldal\Flash\menu.swf">

    <PARAM NAME=quality VALUE=high>

    <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF>

    <EMBED src="c:\Weboldal\Flash\menu.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="400" HEIGHT="400" NAME="stripwhite" ALIGN=""

    TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">

    </EMBED>

    </OBJECT>

×
×
  • Create New...