Jump to content
PirateClub.hu

zoliq

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by zoliq

  1. Nekem csak olyan esetem volt hogy a gumi elszakadt de még az elélvezés elött. Észrevettem, régit levettem, új gumi, mehetett tovább a dolog. Aztán meg 1 napra rá felhívott hogy egy darabka benne maradt az elszakadtból, nem részletezte hogy hogyan vette észre de nem volt gondja kivenni.

    • Upvote 1
  2. Szntem nagyon gáz. Ez elott is nagyon rosszul ment a data, ezek után meg már nem is fogom használni. Nem is a gyorsasággal volt a baj hanem inkább h néha nem akart elindulni a huzás vagy perceket kellett rá várni. Vélemenzem szerint nem lesz valami sikeres az oldal.

  3. Bocsánatot kérek kedves Szipi és többiek ha vkit megsértettem, nem úgy gondoltam ahogy értelmezted, csak sajnos kicsit rosszul fejeztem ki magam ( inkább nagyon rosszul ). Csak azért voltam kíváncsi a véleményedre mert Te megismert személyek alapján jellemezted a konkrét csillagjegyben született embereket.

     

    Még egyszer 1000 bocsi.

  4. Kedves Szipi hát és a többi csillagjegyet miért hagytad ki ha már majdnem mindegyikröl írtál vmit? :angry:

    Szeretném pl megtudni h mi a véleményed a rákokról (rólam ha nem lenne világos). :happy:

     

    Amugy meg én egyáltalán nem hiszek ebben az egész humbukban. Páran kitalálnak vmit a szerkesztöségben h a halnak ma rossz napja lesz ezért legyen óvatos meg bla-bla . . . és ezt leírják. Baromság a köbön. Néha nagyon jókat szokok nevetni az ilyen dolgokon, csakis ezért olvasom el öket. Meg amugy is az egészet nagy általánosságban írják le h mindenkire igaz legyen, szal még akinek jó napja volt is és a horoszkópja azt írta h rossz napja lesz az illetönek, az a bizonyos személy aki hisz ezekben úgyis rá fogja fogni arra hogy de azért mégis igazat irtak mert bevertem a kislábujjamat a mai nap. Nem bírom azokat az embereket akik hisznek az ilyen dolgokban . . .

  5. Sziasztok! Hát már személyeskedünk énis feltesezke egy kérdést:

     

    Sokan beszéltek már itt arról hogy a makk alján vannak azok a bizonyos fehér pöttyök. Nekem hasonló problémám lenne, nem a makkomon van, hanem a makkot befedő bőrrészen. (és nem kívülről, hanem belülről ahol érintkezik a makkal) A színe inkább sárga és soksok nagyonpici pattanásnak tűnik. Nagyon rég óta megvannak, nem is zavarnak, nem is viszketnek. Vélemény, valakinek még ilyen panasza?

     

    +a rúdon egészen a csúcsátol a legaljáig egy barna csík fut végig. Sztem ez mindenkinek van, de azért megkérdezem micsoda, meg egyáltalán mi a szerepe?

     

    Hát nekem is pontosan ilyenek vannak de nekem inkább fehérnek tünnek. A makkon és a makkot fedö részen is van. Nekem se viszket, teljesen tünetmentes és már elég régóta megvannak. Kicsit azért zavar esztétikailag. Vki tudja h mi lehet ez és h leet-e vele vmit kezdeni?

×
×
  • Create New...