Jump to content
PirateClub.hu

ivtec

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ivtec

  1. Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni, mivel én elég laikus vagyok e témában. Sose akartam kipróbálni, hogy mekkora az a súly, amit maximálisan ki tudnék fekve nyomni, de több ember unszolására és talán egy kis önbizalomnövelés érdekében úgy döntöttem, hogy hétfőn megpróbálok "maxot" nyomni. Az lenne a kérdésem, hogy, hogy lehetne egy ilyen számomra "nagy" napra rákészülni. Hogy lehetne a testi és a lelki határokat, ha csak egy pillanat erejéig is de kitolni? Mivel pörgessem fel magam az eddzés előtt? Enregiaitallal, L-carnitinnel? Nem mondom azt, hogy nagy súly, amit szeretnék kinyomni, de biztos jót tenne lelkileg is, ha sikerülne. Válaszotokat és a segítségeteket előre is köszönöm.

  2. asdasd azért lehetne finomabb hangot is megütni...

    Én senkinek se ajánlom a steroidokat, de lebeszélni se szabad senkit róla...

    Mai napig gyomor, has, máj, vese, fej, nyirok-i fájdalmakkal kelek - fekszek, de mégis azt mondom megérte és ha megint ott lennék, hogy döntenem kéne én megint elkezdeném az egészet...

     

  3. Megfogadom a tanácsot. Deca mellett döntöttem, reméljük beválik és megéri szét szuratni a seggem:).

     

    Bármi kérdésed van csak szólj és megpróbálok segíteni. Miután végzetél a decával én szednék még mellé 200 szem winstrolt is a szálkásabb hatás kedvéért majd ha elfogyott a 200 db akkor 2-3 nap pihenő után mehet a Hcg...Hajrá :)

  4. Köszi a tanácsot, nem Te vagy az első, aki mondja. Sajnos iszonyatosan utálom a tűt, de megfontolom a dolgot. Hét közepére tervezem a megvételt, szóval van még egy kis időm. Képben vagyok, nem egy barátomat Én szúrtam mint decával, mint szuszival. Tudom h ezek jobbak lennének. Fosok is a danaboltol, nem hallottam túl sok jót róla. Ha lenne bármi vese, máj fájdalmam abba hagyom a szedést és jöhet proviron. Más problémám nem lehet belőle, ha jól tudom, esetleg még furunkulusz, de nem igazán vagyok hajlamos a pattanásokra, remélem erre sem. Deca-durabolionbol szted hány ampulla lenne optimális? Amúgy eltaláltad, 18 vagyok.

     

    Szerk: Berto, ha jól vélem te is képben vagy. Esetleg vmi hozzá fűzni való?:)

     

     

    14 ampullát ajánlanak de ezt attól függően hogyan érzed magad lehet növelni 18ig is csak utána időben kell hcgt bökni :)

  5. Nandiee csak egy jó tanács: Ha anabolikus hatású gyógyszerekre adod a fejedet, akkor kérlek legalább ne az orális úton szedhető készítményeket válaszd. Gondolom te is 17-18 éves korodat éled. Ilyen korban a gyomrod nem fogja tudni még teljesen feldolgozni az anabol különböző fajtájú tablettáit (danabol, dianabol, thai anabol stb.) Nem akarlak lebeszélni a steroidról mert engem se tudtak anno, viszont annyit szeretnék mondani, hogyha egszer elszántad magad akkor dönts az ampullás steroidok mellett. Mondok is egy példát: mivel tömeget szeretnél növelni, viszont fiatal vagy, ezért a legjobb megoldás a deca-durabolin. Ha rendesen és becsületesen táplákozol és edzel mellette akkor másfél két hónap alatt magadra szedhetsz 10-12 kilót. Természetesen utókúrának Hcgt is kell "szedni" hogy a hormonháztartásod helyre álljon és a heréid ne sorvadjanak el.

     

    üdv

×
×
  • Create New...