Jump to content
PirateClub.hu

TurtLee

Veterán
  • Pontszám

    155
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by TurtLee

  1. Ridley Scott Prometheus című új Alien-filmjéről eddig nem sok információt árultak el, de csütörtökön a Comic-Conon levetítettek egy rövid klipet a filmből, és Charlize Theron személyesen is megjelent, a jelenleg Izlandon forgató Ridley Scott pedig videokapcsolaton keresztül jelentkezett be. A filmrészletről különböző helyeken megjelent leírások megemlítik, hogy kinézetre az új film erősen idézi Scott eredeti Alien-jét, és kiderül az is, hogy Charlize Theron egy ponton lángszóróval hamut csinál egy másik szereplőből.

    20110722prometheu.jpg

    Kép a Prometheus-ból

     

    A sztorit persze továbbra is titkolják, csak annyit meséltek el, hogy az eredetileg előzményfilmnek készülő Prometheus a forgatókönyv fejlesztése során eltávolodott ettől a koncepciótól, és már csak "DNS-ében azonos" az Alien-nel. Theron figurájáról derült ki a legtöbb: a színésznő elmesélte, hogy a naprendszeren kívüli kolóniákat fenntartó Weyland-Yutani vállalatnak dolgozó kemény üzletasszonyt alakít, aki aztán felfedi valódi természetét. A főszerepet Noomi Rapace játssza, a kiszőkített Michael Fassbender valószínűleg egy androidot alakít - bár Scott megjegyezte, hogy az uncsi androidokon és replikánsokon túl valami egészen újat is felvonultatnak - és szerepel a filmben Idris Elba is.

     

    A Prometheus 3D-ben készül, amitől Scott teljesen el van ájulva, és kijelentette, hogy soha többet nem forgat másképp. Szó esett arról is, hogy a 20th Century Fox szeretné, ha a film 13-as korhatár-besorolást kapna, de Scott nem zárja ki azt sem, hogy felnőtt korhatár-besorolása lesz végül. A Prometheus 2012. június 8-án kerül az amerikai mozikba.

    2011. 07. 22

     

    Forrás: Origo.hu

  2. Valamelyik délután lefeküdtem aludni a szobámban, ami a fürdőszobánk mellett van, így hallottam hogy megy a mosógép. Mikor felébredtem pár percig még fetrengtem és közben meg mertem volna esküdni, hogy hallom zakatolni a mosógépet. Viszont mikor felkeltem és kijöttem a szobámból láttam, hogy bátyám már ki is teregetett és el is ment itthonról, egyedül voltam.

  3. Hehe, erről eszembe jutott egy L'art pour l'art jelenet:

     

    Dolák-Saly Róbert - Naftalin Ernő - Hogyan viselkedjünk egy operaelőadáson

  4. Két részeg egy buszgarázs elé támolyog.

    – Figyelj csak, vigyünk el egy buszt, azzal gyorsan hazajutunk!

    – Jó, te menj be, köss el egyet, én meg idekint figyelek...

    Eltelik fél óra, az őrködő már türelmetlen. Bemegy a társa után, és látja, hogy az idegesen rohangál a járművek között.

    – Te meg mit csinálsz?

    – Az istennek sem találok 7-es buszt!

    – Hát te teljesen hülye vagy?! Kössünk el egy 9-est, aztán majd gyalogolunk egy saroknyit.

  5. Nem akarom elhinni, hogy emberek ilyen hangokat adnak ki magukból röhögés közben :D

    Az öregember nagyon kemény :D :D

     

    (Egyébként nekem nem hozta be rendesen a videót, úgyhogy a forrásból kiolvasva néztem meg a linket:)

    http://www.youtube.com/v/UpgOzJqTLqI

  6. Ez jó, ebből akármennyit meg tudnék hallgatni. Hülye emberekből sosem elég :) (Az is poén, hogy a nagyon értetlen emberekkel már az ügyintézők is szívóznak néha... F mint farkas, a mint arkas :D )

    Köszi és ilyet még!

  7. Sziasztok!

     

    Elég hülye vagyok videókártya témában, de most vettem egy asus eah3870 vga-t. A probléma ott kezdődik, hogy bekapcsolás után folyamatosan sípol a kártya és képet sem ad. Láttam, hogy külön tápkábelt is kell rádugni, lehet hogy ez a baj, de a dobozában nem adtak semmi ilyesmit hozzá, de még csak egy leírást sem, hogy milyen fajta kábel kell. Aki ért ehhez a kártyához segítsen légyszi, hogy mi ez a folyamatos sípolás és hogy milyen kábelt vegyek (lehet hogy a boltban lopták ki belőle???).

    Előre is köszi!

×
×
  • Create New...