Jump to content
PirateClub.hu

Danii0602

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Danii0602

  1. én hetente 2x edzem (de akkor rendesen!), részben mert sok a méló és mert lusta is vagyok. (egy szert volth lementem egy héten 3x szor!!!! :blink:) szal nem viszem túlzásba , de pedig nem ártana mert jó lenne még vastagodni!

    szerintetek?

  2. csáó. nem rég kezdetem el edzeni (2-3 hónapja, tisztán). eddig a legtöbb gyakorlat szabad súlyzós volt. most termet váltottam ott szinte csak gépen lehet edzeni (ami idegel is kicsit mert kényelmetlen). nekem az izomtömeg felszedése a cél de mások azt mondják a gép csak szálkásít nem pedig izmosít. na most mitévő legyek gépen edzek v súlyzóval?

    ( az edzés tervem föleg a súlyzós felé húz, de géppel is jól kivitelezhető) nem vagyok jártas a témában szal sokat számít a véleményetek!

  3. igazad van egy-két dolgot ki hagytam. 16 vagyok 185 magas 62kg (talán a paparaméterekből nem derül ki de vékony test alkatú vagyok) edzőtermi gyakorlatokból állítsátok össze egy kezdőnek valót. előre kösz!

    davcsinak is köszi!

    szerintetek kellene valamit szednem vagy korai? (jelenleg ez a táplálék kiegészítőm: sok kenyér,[:szén-hidrát] sok kolbász [:szén-hidrát, fehérje])

×
×
  • Create New...