Jump to content
PirateClub.hu

zozoka73

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by zozoka73

  1. Gazdát cserélt a 42 éves BMW Spicup

    138 millióért kelt el az egyedi BMW

     

    www.autonavigator.hu/sztori/gazdat_cserelt_a_42_eves_bmw_spicup-6049

     

    Teljesen egyedi autó az 1969-es Genfi Autószalonon bemutatkozott, majd 40 évvel később, a 2009-es Villa d'Este concours d'élégance-on újra debütált BMW Spicup, melyért most 138 millió forintnyi eurót adtak egy aukción.

  2. Veszprém-rali: kigyulladt és kiégett egy versenyautó

    2011 július 09., szombat 20:37

    Kigyulladt és kiégett egy versenyautó a Veszprém-ralin szombat délután; senki sem sérült meg. Az autó a Királyszentistván határában kijelölt gyorsasági szakaszon leállt, majd kigyulladt. A versenyző (Bútor Róbert) és navigátora idejében elhagyta az égő járművet, nem sérültek meg.

     

    A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen, az égő autó körül elégett félhektárnyi tarló is. A lángokat a balatonfűzfői tűzoltók fékezték meg.

  3. O.K. Közben utánnanéztem a kérdéses megjelenítőnek:

     

    http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-029090.htm

     

    Ezen az oldalon ír valami olyat hogy anyit használ a rendszermemóriábol amenyire szüksége van de csak az engedélyezett maximumig!

    Csak én nem vágom a külföldit a google fordító meg elég értelmezhetetlen!

  4. gyuszi02.

    Köszönöm a kommentedet. Tudom(értem) én hogy az újabb fejlesztések jobbak,(ami ugye drágább)ez általában minden műszaki cikkre igaz:de én nem akarok sokat költeni egy új gépre. Főleg mert ritkán játtszom egy keveset.

     

     

    Most megnéztem a Dadus álltal roby608-nak ajánlott HD3870-est és úgy látom árban alig külömbözik de sokkal jobbnak tűnik.Csak elég kevés üzletben láttam és ott is Palit vagy XFX! Ezekről még nem tudom milyen márkák?

×
×
  • Create New...