Jump to content
PirateClub.hu

diesell

Veterán
  • Pontszám

    84
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by diesell

  1. hát ja észnélkül. most is adott 250 milla fontot Scolarinak h erősítse + a csapatot. meg is fogja effelől ne legyen kétségetek, de sikeresebbek nem lesznek. Scolarival nem tom elképzelni h BL-t nyernek. Max. a bajnokság + mellé esetleg FA kupa

  2. Nekem erről a véleményem, hogy nem kell ide csábítani a sztárokat mert az olasz bajnokság csapatai olcsón hozzájutnak majd a fiatal brazil és afrikai játékosokhoz, majd később ezekből lesznek a nagy sztárok akiket viszont majd angliába nem tudnak elcsábítani

  3. Válogatottunk két játékosa, Juhász Roland és Halmosi Péter remek szezont zárt idén, nem meglepő, hogy mindkét játékosnak komoly kérői akadtak.

     

    Halmosi Péter a Plymouth Argyle legjobb játékosa volt az előző szezonban, sőt, statisztikái alapján az egész Championshipben kimagasló teljesítményt nyújtott. A szélső után az élvonalba frissen felkerült Hull City érdeklődik, a klub már hivatalos ajánlatot is tett a futballistáért. A Plymouth elöljárói megerősítették a bejelentkezés tényét, ám egyelőre nem egyeztek meg a Hull vezetőivel.

     

    Az Anderlechtben szereplő Juhász Roland iránt több klub is érdeklődik, legkomolyabban az angol élvonalbeli Newcastle, és a francia St. Etienne. Bár a védő nemrégiben hosszabbított szerződést a belgákkal, könnyen elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén távozik csapatától.

     

    ehhez mit szóltok? jó lenne ha mindketten követnék gerát az angol élvonalba :)

×
×
  • Create New...