Jump to content
PirateClub.hu

Genius93

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Genius93

  1. Sziasztok!

    Ezen a héten a cwi.hu megszűnik.Nekem ott van az oldalam és akkor az is megszűnik!

    Az adatbázis mentés és visszatöltés-be kérnék segítséget kérni tőletek!

    Mivel szeretném az oldalam tovább működtetni,de semmi értelme,ha megint újra kéne kezdenem,ezért kérném aki tud az oldal "átköltöztetésébe" segíteni nagyon megköszönném.Mivel nem tudja a cwi.hu se pontosan mikor szűnik meg ezért sürgős lenne a segítség!

    Nagyon kérem aki tud segítsen,nekem nagyon nagyon sokat jelentene ez a segítség!Aki tud jó tárhelyet ajánlani azt is megköszönném.

    Előre is nagyon köszönöm szépen!Ha lehet Pm-et küldjetek!

  2. Hát nagyon rosszul esett a "Fospel" meg az ilyen hozzászolások,nem azért,de mindegyik autónak meg van a maga hibája,a Suzuki-nak gyenge a karosszériája,az alfának elektromos hibája van,a wartburgba a mű anyag részek silányak,az OPEL gyorsan rohad.De ha azt nézzük,mindegyik megbízható,ha még is van baja,az inkább olyan hiba,amit esetleg előbb vagy útobb ugyis cserélni kéne!Nekünk a z Opelt pl nem tudták elvinni,mert nagyon erős a kormányzára,ezt egy Suzukirol nem lehet elmondani.Általába az Opelokat Olaszba Rakják össze[a régebbieket].

    De az alkatrészek mind Németek.Az Opel és a Suzuki "testvérmodell",Lásd a "Wagoner+-t és az Agilát".De ez így van,az Opelos a Suzukit szídja ,a suzukis pedig az opelt.A lényeg,hogy egyik autó se szar,csak mindegyiknek más a hibája!

×
×
  • Create New...