Jump to content
PirateClub.hu

bero09

Veterán
  • Pontszám

    47
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by bero09

  1. Hello !

     

    Vettem egy laptopot, de van vele egy kis problemam ! A gep gyarilag vistaval volt, amit en leszedtem ,es az xp t raktam fel, ment is a gep, de egy szer csak ujraindult, es ezt folytatta 15 perccenkent ! A memot, procit vga t teszteltem, semmi hiba, igy driverre gyanakodtam, elsokorben felraktama win 7 32, majd vegul a 64 bit est, igy most a win 7 ultimate 64 bit van fent. A win 7 automatikusan felrakott midnen drivert, ment a gep, azt hittem, h problema megoldva, de egyszer csak megint ujraindult ! Az a legerdekesebb, h jatekok alatt nem indul ujra, pedig az neha van 3 ora is, csak akkor ha netezek, vagy valamit piszkalgatok a gepen ! Tanacstalan vagyok ,mert elvileg a gari uszott azzal, h letoroltem a gyari vistat ! Valami otletetek van ?

     

     

    A gep:

    Acer Aspire 7735 G

    Intel core 2 duo T6500

    Ati mobility radeon hd 4570

    4 gb ddr 3

    320 gb hdd

  2. Hello !

     

    Egy laptopot szeretnek venni, ami jo jatekra is, meg a tobbi altalanos dolgokra (film, zene, stb.) ! En 2 neztem ki, de van kulonbseg az aruk kozott, nem is keves, ezert kerem a segitsegeteket, h melyik eri meg jobban ( ar / teljesitmeny), vagy esetleg tudtok ajanlani mast !?

     

    1:   http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5739g_664g32mnw7p_lx.ph602.136/131796
    
    2: http://www.fujitsushop.hu/fujitsu-amilo-pi3560.html

  3. Akkor még egy kérdés :)

     

    Van ez a régi IBM laptopom, ami van amikor 2 percet bír, van amikor 1 órát aksiról. Amikor lemerülés fenyegeti akkor a lámpája narancssárgára vált, de ha töltöre dugom ( kivan kapcsolva a gép ), akkor 5 perc alat zöldre vált a led ! De utána csak 10 percet, bír, és ha egész este töltőn van, akkor se bírja tovább. Gondolom, h szar az aksi, de akkor mér bírja néha 45-60 percekig?

  4. na akkor lenne egy kérdésem, lehet nagy hülyeség, de csak meg kérdem ! a laptop aksikat is ki kell sütni???

     

    Meg van egy régi laptopom, úgy kaptam ismerőstől: IBM thinpad t23, nem rosz, elég jól bírja:

    # Intel PIII Mobile 1133 MHz processzor

    # 512 MB SD memória (

    # 20 GB HDD

    # DVD meghajtó

    # 14" LCD TFT kijelző

    # S3 SuperSavage/IXC 16 Mb vga vezérlő

    # Intel 82801 CA/CAM AC'97 hangvezérlő

     

     

    No szted ez mennyit érne????

  5. Hello!

     

    Laptopot szeretnék venni, olyat ami azért nem utolsó játékok terén is :) ! Az "igényeim", hogy a Diablo 3 remélhetőleg ( tudom, h még nincs gép igény, de feltehetőleg be lehet lőni ) + a Football Manager jővőbeni szériái fussanak rajta ( ezeknek inkább memória kell sztem ) !

     

    Szóval, ha tudnátok 1-2 laptopot felsorolni, ami jó lenne, és az ára úgy 120-150 ezer forint között mozog, akkor megköszönném !

  6. Hát sajna abban igazad van, h ez már múlt, és hogy még sokat fognak vitatkozni rajta, de attól még nehéz feldolgozni....

     

    Jah, és sztem ez a biró nem sok rangos mecset fog már vezetni :)

  7. Akkor te tavaly nem nézted a MU-Barca - t mert, ott a Mu ugyanezt csinálta, és otthon, a csatárok a 16 ostól 2-3 méterre védekeztek. Azt nem hinném, h a mu simán legyűrte volna a chelsea-t..... Egyetlen egy csapat sincs a világon, amely olyan hülyén játszana, mint a real, h támad, de nincs jó védekezése, tehát azt el lehet felejteni, h túlságosan védekező volt a chelsea, mert amely csapat nyerni akar a barca ellen az ilyen taktikát választ. Az meg egy sablon szöveg, h az eredmény a lényeg, ilyen bíró tevékenység felett nem lehet elsiklani, amúgy meglehet nézni a 11 es eseteket kommentár nélkül, és akkor rájössz, h legalább 3 11 est nem kapott meg a chlesa.

  8. Sztem nehéz meccs lesz, csak londoni rangadó, és az Aston Villa ellen is már jól játszott a Tottenham , de azért én bízok a fiukban, meg persze a szerencsében :)

  9. 1. A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső

    2. Blöff

    3. Spíler

    4. Batman - The Dark Knight

    5. Underworld

    6. Frequency

    7. Halálos hallgatás

    8. A karib - tenger kalózai

    9. A gyűrűk ura

    10. 8 tanú

     

  10. Köszi K37 ! Szerencséből sosem elég ! Ha lesz időm, akkor azt akarom megcsinálni, h a játékosoknak csinálok egy gombot, és a főoldalon pedig hírek lennének ! Csak ehez idő kell, amiből nincs sok, meg még az egészhez kell írnom egy 40 oldalas kis szösszenetet :) !

×
×
  • Create New...