Jump to content
PirateClub.hu

gramer

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by gramer

  1. Hát sajnos én is jártam már így. És nálam a lány eléggé agresszívvá vát. pedig előtte olyan jól elvoltunk. azóta nemnagyon beszélünk :( Szerintem fél valamitől. De tapasztalatból mondom neked, nem szabad elmondani hogy szereted. Éreztesd, és észre fogja venni. És ha ő is többet akar tőled, azt észreveszed te is, és könnyebben kialakulhat a dolog. De ha elmondja az ember csak úgy, azzal valahogy elromlik a dolog. Nemtudom miért :( Ez van

  2. Hacsak abba gondolok bele, hogy már floppy olvasót is úgy kéne szereznem, hogy egyáltalán kipróbálhassam.. Nos Azért egy 10 év múlva felfrissíthetnénk ezt a topicot az épp aktuális Windowssal:D

     

    Én ugy hallottam hogy a Windows7 az utolsó windows!

  3. .... Amikor mondja Bumblebee-nek (Űrdongónak) hogy nem viheti az egyetemre, milyen zene szól utána? ....

     

    Linkin Park - New devide. Ha jól tudom direkt ehhez a filmhez csinálták a zenét.

  4. Valami megfoghatatlan vágytól vezérelve a mobiltulajdonosok szeretnék előbb-utóbb lecserélni mobiljuk menüjét olyanra, amilyen senki másnak nincs. Se szeri se száma a próbálkozásoknak, amelyekkel ebből a célból bele lehet túrkálni szeretett mobilunk firmware-jébe, illetve más módon, kihasználva mobilunk a flash kezelési hajlandóságát igyekeznek a barkácsoló kedvű és némi kockázatot is vállaló tulajdonosok egyedi menüket alkotni.

    Úgy tűnik ennek a kockázatos barkácsolásnak rövidesen vége!

    Itt a TWUIK API!

     

     

    A lenti ábra szemlélteti a TWUIK architektúráját.

    Nyugodtan állíthatjuk, hogy a megoldás forradalmi. (Ezért is számolunk be a róla!)

     

    architecture_www.kepfeltoltes.hu_.gif

     

     

    Mint látjuk, a TWUIK egy olyan architektúra, ami egy saját API felületen modellezi az egyes mobilok menüjének grafikai megjelenítését.

     

    Nincs szükség semmilyen módosításra a mobilunk gyári szoftverében, hiszen a TWUIK saját architektúrájából átadja a menürendszer belső szoftverhez csatlakozó információit, csakis a grafikai megjelenésért felelős műveleteket veszi át.

    Így aztán megszűnik minden korlát! Szabad a gazda! A menü kialakításának csak a saját fantázia, a saját esztétikai igények és saját művészi képességek szabnak határt!

     

     

    Külön érdekessége ennek a vadonataúj technológiának, hogy a TWUIK architektúra úgy lett kialakítva, hogy a menügrafika megjelenítése kompatibilis legyen minden szabványos J2ME/MIDP 2.0/CLDC 1.1 futtatásra képes telefon esetében. (Minket csak ez érdekel, az más kérdés, hogy Windows Mobile 5.0-ön és más platformokon is fut.)

    Jól sejtjük, hogy rövidesen minden mobilos a TWUIK skinek, és egyéb egyedi menük után fog érdeklődni? Úgy véljük: igen.

     

    Nos, a Tricastmedia szerint a Sony Ericsson gyártmányok közül a lehetőség a D750i, K610i, K700i, K750i, K800, K790, K810, K550, M600i, P900, P910, P990, S700i, V600i, W550i, W600i, W800i, W810i, W900i, W950, Z520i stb. mobilokon működik. Sajnos nem tudtuk tesztelni a cég állítását, egyelőre fogadjuk el a listát. Mi is kiváncsiak leszünk majd az egyes típusokon elérhető eredményre.

    (Jó okkal feltételezzük, hogy a teljes értékű megvalósításhoz szükséges a fw java elérése, és a Flash kezelés. Ezért gyanús, hogy a K700 és az S700 is szerepel a listán. De mivel egy vadonatúj technológiáról van szó, nem zárjuk ki, hátha ez olyat tud, amit mi elképzelni sem tudtunk eddig. Bár továbbra is kételkedünk a K700 esetében. Szerintünk csak tévedésből került fel a cég weblapjára.

     

     

    A Tricastmedia TWUIK weblapja:

     http://www.tricastmedia.com

    A demo megtekintéséhez válaszd a Launch demo application gombot!

     

    forrás:www.seria.hu

     

    A trial verziót innen lehet letölteni!

     

     http://addat.hu/8845e660/TWUIK_SDK1.4.zip.html

     

     

×
×
  • Create New...