Jump to content
PirateClub.hu

==>Scooter<==

Veterán
  • Pontszám

    319
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ==>Scooter<==

  1. Memtestel próbáltad már,milyen és hány memória van benne, van másik tápegységed otthon, egy másik gépből .. ? hirens boot cd-n van memtest ... nézd már meg a ramokat, egy pass-ig ..

  2. Sziasztok valaki nem tudna nekem abban segíteni hogy pl ha az xxx fórumba szeretnék bele menni miért írja mindig azt ki nekem hogy

     

    Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610

    Az oldal túlterhelt

    Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt.

    Próbáld újra!

     

     

    akárhogy csinálom, és mikor valamilyen keresést szeretnék csinálni akkor is ezt írja ki ?

    Előre is köszönöm ..

  3. ááá nem hiszem el halljátok össze vissza beszéltek, semmit nem értek belőle, (amúgy azért kezdenék bele hogy majd idővel ezt is tudjam ! )miért nem lehet józan paraszt ésszel leírni hogy mi kell ahoz hogy én regisztráltam az extrára ingyenesen és szeretnék egy olyat azt oldalamon hogy legyen egy tallóz gomb amivel betallózok egy fájl-t, legyen egy feltölt gomb amivel ezt mondjuk feltöltöm, és ezt ftp látni fogom felőlem a rootban is jó lenne, nem hiszem el hogy ez ilyen nagyon nehéz lenne, és én már ezzel egy egész napja kinlódom :(

    nem tudom mikellene hozzá kell egy index,html egy upload,php és egy upload,html ??? :(((

    Légyszike valaki készítse már el nekem vagy hogy kellene ezt megcsinálni ??

    Már minden fórumot végigböngésztem szinte.

    Köszönöm :))

    BYE BYE

     

  4. Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ti ebben milyen hibát találtok ???

    Mert nekem nem csinál semmit tudom hogy azt kellen kiírnia hogy vagy sikeres a feltöltés vagy sikertelen de semmit nem csinál csak újra betölt a kezdőkép :(( Miért van ez ??? itt a kódom én ezt egy totalcommander F4 el csináltam.Jaa és igen csináltam egy mappát a rootban images néven. Talán kell még ide valami upload(.php) is ???

     

     

    <html>
    <head>
    <title>Feltöltés</title>
    </head>
    <body>
    <form action="" enctype="multipart/form-data" method="post">
    <input type="file" name="kep">
    <input type="submit" name="mehet" value="Mehet">
    </form>
    </body>
    </html>
    <?php 
    if(isset($_POST['mehet']))
        {
        if(move_uploaded_file($_FILES['kep']['tmp_name'],"images/".$_FILES['kep']['name'])){
    echo "Feltöltve"; 
        }else{
    echo "Nem lett feltöltve";
    }
                 
    }
    
    ?>

     

    Válaszokat Előre is köszönöm :((

    SZIASZTOK

  5. A Windows az arra van kifejlesztve hogy mondjuk játsz rajta, zenézz, filmezz, stb stb..

    A Linux szinte maga egy SZERVER azt inkább cégeknél alkalmazzák mert egyszerűbb minden amikor megosztás és stb ilyenekről van szó, szóval szerintem ott a játékok és minden amit XP-n egy könnyen megtudsz csinálni az LINUXON :) felejtős :)

    BYE BYE

  6. Szia szét néztem neked neten és ezeket találtam én nem tudom őket kpróbálgatni mert nekem nincs ilyen gondom, de próbálgatsd légyszi ki őket :)

     

     

    http://support.microsoft.com/kb/180176/hu

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090711075236AAfb20d

     

    remélem segít

    amúgy szerintem az lesz a baj hogy kevés memória marad, nézd már meg a feladatkezelőben :)

    vagy esetleg próbáld már meg olyannal hogy a feladatkezelőben leállítod az explorert majd nyitsz egy uj folyamatot és a windows mappádból kiválasztod szintén az explorert :) hátha jó lenne úgy :)

    amúgy mi lenne ha újra telepítenéd az ie - t ???

    BYE BYE

  7. Szai köszönöm hogy írtál de én így komolyabban nem szeretnék belpiszkálni csak az aktivátorát szeretném mellé rakni :)

    Meg is csináltam már POWERISO-val és szerintem működik, mountoltam és a dvd meghajtóban úgyanúgy látom mint az eredetit , szerintetek jó lesz úgy ????

  8. Szia az lenne a kérdesem hogy addot egy hu_windows_vista_with_sp2_x64_dvd_x15-36346.iso fálj vagyis egy dvd kép a vistáról :)

    Én szeretnék POWER iso-val beletenni egy új mappát amiben lenne 3 fájl ezek ilyen activation az aktiválás miatt kellene.

    SZERINTETEK ezt ha megcsinálom nagy gáz lesz ??

     

    ELŐRE is köszike :)

     

    BYE BYE

  9. Szia megcsináltam a programmal a tesztet amit ajánlottál adok képet arról is :

     

    111_01.JPG

    nem tudom milyen hiba lehetett ekkor de nem is ment tovább a teszt, ha újra próbálom meg ugyanaz a hiba :(

    SZERINTED TEGYEN VISSZA A BIOST GYÁRI BEÁLLÍTÁSRA ?????

     

    Háát öö szerintem ilyen noname gyári táp lehet (FPS GROUP INC, FORTRON/SOURCE) ez van legalábbis ráírva, 350 wattos, a hűtője a procinak az is gyári :(

    Jaaa és ezt a mit írtál 'PCI host freki = 100Mhz ezt fixáld le!!!!' ezt hol és hogyan tudom megcsinálni ??

     

    KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOD

    ÉS BOCSIKA HA ELŐSZÖR ROSSZ HELYRE TETTEM A TOPICOT :(

     

    BYE BYE

  10. Sziasztok az lenne a kérdésem hogy adott egy DUAL 2.4 Proci és sikeresek feljebb vittük a szorzókat 11x-re, csak abban nem vagyok biztos hogy ezek a feszültségeket és még nem tudom miket kellett ilyenkor állítgatni, és kélek hogy bajom lesz majd belőle, meg azt is hallottam hogy ilyenkor a RAMot is meglehet nyúzni :) igaz ez ?? mert nekem úgy látom az is megtörtént :D de az a lényeg hogy a gép az betölt semmit különösebb gondot nem veszek észre, akkor szerintetek jól van beállítva?? :D MELLÉKELEK NEKTEK EGY IGEN HOSSZÚ KÉPET REMÉLEM MEGFOGJÁTOK TUDNI NÉZNI VALAHOGY ZOOMOLJATOK MERT IGEN NAGY , PRÓBÁLTAM MEGOLDANI AZT HOGY MINDEN ADAT LÁTHATÓ LEGYEN SZÁMOTOKRA :)

     

     

    339_000000000.JPG

     

     

    Köszönöm szépen tényleg a hozzáértők segítséget

     

    BYE BYE

  11. Sziasztok azt meg lehet oldani hogy a tálcán legyen gyorsikonok, de mikor megnyitok egy ott lévő ikont az akkor is maradjon ott és ne változzon. meg volt olyan hogy megnyitok valamit és a megynyitott ikonok közt ott voltak a kis ikonok is :( ezt hogy lehetne kiszűrni ??

  12. Nézd csak én tudok egy még jobbat PFFF annak idején régen hányat csináltam én is :) de szerintem nem ér fel egy gyári SP 3 -al , most meg már szerintem jöhet a WINDOWS 7 :)

     

    http://www.hogyan.org/xp-telepites-nlite

     

    BYE BYE

  13. Szia én is Ugyanebbe estem a minap vettem 2 giga ramot és én is elgondolkodtam hogy mi a fenét csináljak , a vista az nagyon eszi a gépet az tény és való, dee mivan akkor ha felteszek a WIN 7- et ??? azon azért gondolkozom még mindig mert még mindig BETA !!!! :(

×
×
  • Create New...