Jump to content
PirateClub.hu

Serane

Elit
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Serane

  1. Hogy mi kell a nőnek? Mindig más.

     

    Fiatalon a jó kinézet, hogy ne jegyezzék meg, hát jobbat nem találtál? Aztán már amikor elég érett (agyilag és nem korban), akkor már csak a saját érzéseire hagyatkozik és jönnek a belső értékek, amik a külsőt is feledteteik.

    Egy biztos voltam nagyon szerelmes egy helyes fiúba és majd megőrültem, ha csak megfordult a barátom egy lány után. Hagytam, hogy irányítson, elismertem, hogy ő az úr a háznál, mert ezt kivánta meg tőlem. És aztán otthagyott egy futó szeszély miatt. Akkor nyugodtam meg, amikor visszaakart jönni és rájöttem miért is kellene visszafogadnom? :P

    Utána az egyik jó barátommal egyik percről a másikra összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, családot alapítottunk.

    Az okok? Ismertük egymást, ugyanazok érdekeltek, még egymás gondolatát is kitaláltuk. Hogy nem a leghelyesebb srác volt? Kit érdekelt, hiszen Ő is úgy fogadott el a hibáimmal együtt, hogy nem akart változtatni rajtam. És már az esküvőre vártunk amikor elvitt a lakásába, mert addig azt se tudtam, hogy van neki, mert nem érdekelt. Azóta se akarjuk elnyomni egymást, hanem támogatjuk a másikat a munkájában, a hobbyjában és mindenben :). És most már Én mutatom meg a helyes csajokat neki, mert tudom, hogy utána mindig megjegyzi, hogy ezt a szépséget is unhatja már valaki :) Na ez a legnagyobb boldogság, ha nem a hibáink ellenére szeretnek, hanem a hibáinkkal együtt.

×
×
  • Create New...