Jump to content
PirateClub.hu

p()rTal

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by p()rTal

  1. Sziasztok!

     

    Lessz a moziban egy új film, már alig várom hogy milyen lessz. A tréler alapján nagyonnagy lessz, tele humorokkal. Íme:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=M-cIjPOJdFM

  2. Sziasztok!

    Vettem egy gityót, és igazából fogalmam sincs hogy ez milyen márka, neten semmit sem találtam róla, boltban kérdeztem, azt mondták hogy ezeket a gitárokat egy namtudommilyen cég gyártotta, éshogy kiválasztottak pár "legendás" gitárt amit újragyártottak. Nemtudom. Ti mit mondtok róla? hátha ismerős:

     

    Kp142.jpg

    Kp143.jpg

     

    A hangjával pedig tökéletesen meg vagyok elégedve, szép hangzású, és a minősége is profi.

  3. Szerintem a transformers a világ legkirályabb filmje!

    Az egy nagyon király a kettő nagyonkirály lett.

    Első rész 10/10

    Második 10/9

    Mindenkinek ajánlom a filmet. én pl besüppedve a moziszékben figyeltem az eseményeket, a végén észre sem vettem hogy 2,5 órás film volt..xD

    ja, és az egy annyira teccett, hogy 2x néztem meg a moziban

  4. Chuck ezt nemigazán értette..."BOMBALAAA !!! " Ezért jól pofánvágta bint erre megkérdezte tőle bin laden: Te...Te mé vagy ilyen gonosz?? Chock ezt a mondatot sem értette...Ígyhát lecsapott neki mégeggyet...

  5. Árpiék elcsidálkoztak batmanen, hiszen még sohasem láttak ehhez hasolót...majd továbbálltak keresni egy alvóhelyet, -( a macdonalds helyett, mer hirtelen elment az étvágyuk) - ahol meghúzhatják magukat, egy helyet, ahol alhatnak egy kicsit. Leis feküdtek egy faalá, amit nyusziprémmel barítottak le, hogy kényelmesebb legyen.

  6. Hello!

    A következő lenne a problémám:

    Van egy Nokia 6300-ás telóm, amire egy alkalmazást szeretnék felrakni, leszedtem a netről az alkalmazást, ami jelen esetben egy java-s file, ami nem is csak egy file, mer kicsomagoltam, és láss csodát a mappában van vagy kismillió kicsiki file. most ezt gondolom én hogy telelpíteni kéne.... DE HOGYANNNN??????? (d.class ,a.class ,c.class ,meg jpg, meg mindenféle kis filek vannak benne.. szal mit csináljak hogy jó legyen???)

×
×
  • Create New...